۶ عادت موفقیت ساز در پایه نهم
همه دانش آموزان و حتی والدین آن ها متفق القول معتقد هستند که پایه نهم یکی از سرنوشت سازترین و مهم ترین پایه های تحصیلی است. چرا این را می گوییم؟
شما فکرش را بکنید که چندین بار سنگین شامل انتخاب رشته تحصیلی، آمادگی برای کنکور و تاثیر نمرات برای نتیجه کنکور، همه و همه از سال نهم نمایان می شوند. از آنجایی هم که بار کج به منزل نمی رسد، پس درست در همین نقطه است که می توان به اهمیت مشاوره پایه نهم پی برد!😉
مشاور تحصیلی نهم باید عادت ساز باشد، یعنی چه؟! یعنی حالا که بخش مهمی از سنگ بنای موفقیت شما در پایه نهم گذاشته می شود، پس باید بتواند به شما کمک کند تا عادت های بد را محو و به جای آن عادت مثبت بسازید تا پله پله به موفقیت در کنکور و قبولی در رشته های تاپ نزدیک تر شوید!
فهرست محتوایی
چه عادت هایی زمینه ساز موفقیت دانش آموزان پایه نهمی می شود؟
این جمله که “ترک عادت موجب مرض است” را برای همیشه از ذهنتان پاک کنید، چون چه دانش آموز پایه نهمی باشید و در سال سرنوشت سازی قرار داشته باشید و چه در هر مقطع دیگری از زندگی باشید، بدون ساخت عادت های مثبت و کم رنگ کردن عادت های منفی راه به جایی نخواهید برد!
بنابراین با ما همراه باشید تا عادت هایی که برای موفقیت در پایه نهم و مهم تر از آن کنکور نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهیم.
● داشتن برنامه ریزی
آیا می شود در عصر حاضر زندگی کنید و اهمیت برنامه ریزی و معجزه های آن را ندانید؟ امکان ندارد! شما از همان پایه نهم باید بدانید که از جان آینده خودتان چه می خواهید!😁 اگر دلتان می خواهد که از دیگران پیشی بگیرید و از سال نهم برنامه ریزی مناسبی برای مطالعه امتحانات مدرسه داشته باشید و خودتان را برای کنکور آماده کنید، راهی جز این که یاد بگیرید برای کارهایتان برنامه ریزی داشته باشید ندارید! اگر در این راه از یک مشاور کاربلد هم کمک بگیرید که برنامه ای شخصی سازی شده در اختیار شما قرار دهید که دیگر نانتان در روغن است و حداقل نیمی از مسیر موفقیت را طی کرده اید!😉
● انجام ندادن چندین کار به صورت همزمان
بعضی ها فکر می کنند که ربات هستند و این قابلیت را دارند که همزمان چند کار را با هم انجام دهند! اما شما به عنوان یک دانش آموز پایه نهمی نمی توانید هم مثلاً درس زیست شناسی بخوانید و هم با دوستتان چت کنید. جدا این که استفاده از موبایل در انجام هر کار دیگری تمرکزتان را به هم می زند، اصلاً مغز انسان برای کارهای موازی طراحی نشده و شما نمی توانید بر روی بیش از یک موضوع تمرکز کامل داشته باشید، پس خودتان را گول نزنید!
● تقسیم بندی منظم برای درس خواندن
اینکه شما بتوانید دروس را طوری تقسیم بندی کنید که تعادل در خواندن همه آنها حفظ شود، بسیار اهمیت دارد به خصوص در پایه نهم. برقراری تعادل بین دروسی که در آن ها ضعیف و یا قوی هستید می تواند در درجه اول سخت باشد اما با گذشت زمان کمی، قلق آن را به راحتی پیدا می کنید. خبر خوب این است که اصلا نگران این موضوع نباشید، حتی اگر نتوانستید قلق این بخش را پیدا کنید مشاوران پایه نهم بهطور تخصصی و حرفه ای با این قلق گیریها آشنا هستند. از انجایی که شما قرار است وارد یک مقطع جدید شوید لازم است کاملاً از اهمیت این موضوع واقف شوید، زیرا نه تنها در پیشرفت تحصیلی در این پایه مهم است؛ بلکه در آینده هم نقش بسیار کاربردی را خواهد داشت.🌟
به جای این که تصمیم بگیرید که مثلاً بخش حرکت شناسی فیزیک را در یک یا دو روز جمع کنید، بیاید این عادت مثبت را برای خودتان بسازید که مطالعه، جمع بندی و مرور آن را در روزهای مختلف هفته بگنجانید تا بتوانید مطالعه قسمت های مختلف آن را در بازه های زمانی متنوع مدیریت کنید و از خواندن آن خسته و دلزده نشوید.
● داشتن خواب کافی
انسان ها در هر مقطعی زندگی خود به خواب کافی در شب که بین ۶ الی ۸ ساعت است نیاز دارند. حالا اهمیت این موضوع در پایه نهم بیشتر هم می شود. از آنجایی که شما در این پایه باید استارت آمادگی برای کنکور را هم بزنید، به خواب کافی نیاز دارید تا بتوانید تمرکز و قدرت حافظه خودتان را افزایش دهید، در غیر این صورت همیشه خسته هستید و بازدهی کمی خواهید داشت! پس اگر پیش از این تا نیمه های شب بیدار بودید و صبح اول وقت با خستگی به مدرسه می رفتید و در کلاس هم چرت می زدید، حالا وقت آن رسیده که این عادت اشتباه را ترک کنید.
● انجام یادداشت برداری
تقریباً همه ما تا حدی از جادوی یادداشت برداری خبر داریم، اما چنانچه که پایه نهم در بین مقاطع تحصیلی بسیار پایه پرچالش تر و مهم تری است لازم است بیش از پیش از یادداشت برداری استفاده کنیم. در حقیقت شما می توانید با استفاده از فلش کارت ها، هایلایترهای رنگی، برگه های نت برداری و… به روند درس خواندنتان کمک زیادی بکنید. قدرت یادداشت برداری در حدی بوده که می توانیم با اطمینان آن را به هر دانش آموز پایه نهمی پیشنهاد دهیم.😉
هم در حین مطالعه دروس در خانه و هم در حین تدریس معلم در مدرسه، یادداشت برداری را فراموش نکنید؛ چرا که با این کار، هم تمرکزتان در حین مطالعه و یادگیری افزایش پیدا می کند و هم مرور مطالب برایتان ساده تر و دلنشین تر می شود.
● انتخاب محیطی مناسب برای مطالعه
اگر پیش از این در محیطی درس می خواندید که یک طرفتان تلویزیون، یک طرفتان موبایل و سایر عوامل حواس پرتی بوده، باید هر چه سریع تر این عادت را ترک کنید و به محیطی مثل کتابخانه برای مطالعه کوچ کنید که هیچ چیزی نتواند حواس شما را پرت کند. البته در صورتی که در اتاقتان شتر با بارش گم نشود و همه چیز آن منظم و مرتب باشد، این محیط هم می تواند انتخاب مناسبی برای مطالعه باشد.😉
برای این که بدانید راه عبور از سردرگمی های پایه نهم چیست، حتماً این مقاله را از طریق لینک آن مطالعه کنید.
برای ساخت عادت های موفقیت ساز در پایه نهم روی کمک چه کسی حساب باز کنیم؟
ترک عادت های منفی و جایگزینی آن ها با عادت های مثبت چه در پایه نهم و چه در هر مقطعی از زندگی، حداقل ۲۱ روز طول می کشد. اما آنچه که اهمیت دارد این است که حضور یک مشاور حرفه ای می تواند سختی مسیر تبدیل عادت مثبت به منفی را برای شما هموارتر کند.
ما هم در اومند چون به این موضوع واقف هستیم، کلاس های مشاوره پایه نهم خود را طوری برگذار می کنیم که هر کسی بتواند بر اساس شرایط و توانایی های شخصی خودش، هم برنامه مناسبی برای مطالعه داشته باشد و هم به مرور عادت های منفی را کنار بگذارد و آن ها را به عادت های مثبت و نقاط قوت خودش تبدیل کند.
در این کلاس ها علاوه بر این که کاربران در فضای اختصاصی باشگاه و به صورت مستقیم و آنلاین با مشاور خود در ارتباط هستند، تیم پشتیبانی هم با حمایت های همه جانبه خود در کنار کاربران است تا بتواند همه مسائل و مشکلات را به خوبی مدیریت کند.
پس فرصت را غنیمت بشمرید و برای برخورداری از مشاوره رایگان ما یا همین حالا با شماره تلفن باشگاه (در انتهای صفحه) تماس بگیرید و یا اطلاعات تماس خود را از طریق این قسمت در اختیار ما قرار دهید تا در سریع ترین زمان ممکن با شما ارتباط بگیریم و پاسخگوی سوالاتتان باشیم.
اومند باشگاه ساخت عادت های بنفش و موفقیت ساز است. کافیست که بخواهید.💜