چه کسانی به مشاوره پایه نهم احتیاج دارند؟
به نظر شما مهم ترین دغدغه یک دانش آموز پایه نهمی که تنها ۱۵ سال سن دارد چه می تواند باشد؟ آفرین دقیقاً درست به هدف زدید! یک دانش آموز نهمی بیشتر از این که نگران امتحانات نهایی مدرسه باشد، نگران این است که چه رشته تحصیلی را انتخاب کند تا ثمره بی نظیر آن را در آینده ببیند و از انتخابش پشیمان نشود! به قولی باید آن قدر آگاهانه تصمیم بگیرد که از هول حلیم در دیگ نیافتد!😉
دقیقاً در همین نقطه است که اهمیت استفاده از خدمات مشاوره تحصیلی نهم خودش را نشان می دهد، چرا؟ چون کسی که می خواهد انتخاب رشته کند، بار روانی زیادی بر دوشش است! در واقع این فرد هم باید خودش را از سردرگمی نجات دهد و بتواند تصمیم درستی بگیرد و هم باید اظهار نظرهای غیر تخصصی اطرافیان را درباره انتخاب رشته تحمل کند!
پس این جا حضور شخصی که در امر مشاوره پایه نهم متخصص است و می تواند شرایط را مدیریت کند و به شما کمک کند که بر اساس مهارت ها، علایق، نمرات و المان های مهم دیگر، انتخاب رشته کنید، بیش از پیش الزامی است!
فهرست محتوایی
چه عواملی به فرآیند انتخاب رشته پایه نهم به دهم آسیب می زنند؟
مهم ترین خشتی که یک دانش آموز پایه نهمی باید آن را به درستی بگذارد تا دیوار تا ثریا کج نرود، همین انتخاب رشته است، چون یک انتخاب اشتباه در پایه نهم می تواند علاوه بر آینده تحصیلی حتی آینده شغلی و مالی شما را هم به خطر بیندازد! پس اگر با ما همراه باشید به شما می گوییم که چه کارهایی می توانند موجب انتخاب اشتباه شما شوند تا بتوانید این عوامل را مدیریت کنید.
● والدین یا اقوام برای شما انتخاب رشته کنند
انتخاب رشته پایه نهم به دهم باید بر اساس عواملی مثل توانایی های شخصی، علایق، شرایط روحی و … صورت بگیرد. حالا از شما سوالی داریم آیا والدین یا اقوام شما تخصص کافی در این زمینه ها دارند و می توانند دقیقاً تشخیص دهند که چه رشته ای به درد شما می خورد؟ قطعاً خیر، چون در اکثر مواقع اطرافیان شما می خواهند به همان شیوه سنتی قدیمی که شما باید آقای مهندس شوید، شما باید خانم دکتر شوید و … انتخاب رشته کنند. پس قطعاً این نوع انتخاب رشته نه تنها نمی تواند آینده شما را تضمین کند، بلکه ممکن است زمانی چشم باز کنید و ببینید که خلاقیت و انگیزه تان ته کشیده و دیگر نمی توانید در آن رشته تجربی، ریاضی یا انسانی باقی بمانید. پس به جای این که این ریسک را به جان بخرید و آینده تان را در هاله ای از ابهام قرار دهید، همان اول از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.
● چون این رشته آینده شغلی خوبی دارد، پس آن را انتخاب می کنم
بسیاری از دانش آموزان پایه نهم تحت تاثیر محیط اطراف و این که شنیده اند مثلاً پزشکی، مهندسی یا وکالت آینده شغلی خوبی دارد، تصمیم می گیرند که رشته تجربی، ریاضی یا انسانی را انتخاب کنند. درست است که شما در کنار علاقه و استعداد و دیگر موارد باید به آینده شغلی رشته ای هم که انتخاب می کنید فکر کنید، ولی شما اگر نخواهید حین تحصیل کار کنید، حداقل ۱۰ سال بعد وارد بازار کار می شوید که قطعاً از الان نمی توان گفت که آیا ۱۰ سال بعد همچنان رشته هایی مثل پزشکی، مهندسی و وکالت در بورس هستند یا خیر!
پس حتماً از یک مشاور تحصیلی حرفه ای کمک بگیرید تا او بتواند با قرار دادن تمام المان ها در کنار هم رشته مناسب شخص شما را پیدا کند و بهتان کمک کند تا بتوانید بر فراز قله های موفقیت پرواز کنید.✨
● انتخاب رشته براساس نمره هایم انجام می شود؟!
شاید بتوان یکی از عوامل موثر در انتخاب رشته را نمره دروسی مثل علوم و ریاضی دانست، اما قطعاً نمی توان قسمت اعظم انتخاب رشته پایه نهم را بر این اساس انجام داد. مثلاً فرض کنید شما نمره های بالایی در درس علوم گرفته اید و به همین دلیل فکر می کنید به درد رشته تجربی می خورید و قرار است در آینده پزشک شوید. اما این اصلاً دلیل قانع کننده ای نیست، چون شما نمره خوبی در درس علوم کسب کرده اید، دلیل نمی شود که از پس زیست شناسی که درسی مفهومی است هم بربیایید! از طرفی ممکن است که شما به دلایلی از جمله علاقه به معلمتان به این درس علاقه مند شده باشید، اما در پایه دهم چون جذب معلم جدید نشده اید، اصلاً نتوانید با درس زیست شناسی ارتباط برقرار کنید و دقیقاً همین موضوع می تواند سرآغاز دلزدگی شما از درس خواندن شود. پس آگاهانه تصمیم بگیرید!
● من و دوستم باید در یک رشته درس بخوانیم
به هیچ عنوان نباید رشته ای را تحت تاثیر انتخاب دوست یا دوستانتان انتخاب کنید! این که شما یار غار هستید و نمی توانید از هم جدا شوید، اصلاً دلیل قانع کننده ای برای انتخاب رشته پایه نهم که یکی از مهم ترین مراحل زندگی شما است، نیست. زیرا شاید شما در برخی از ویژگی های اخلاقی شبیه هم باشید، اما قطعاً در نوع یادگیری، نقاط ضعف و قوت، مهارت ها و شرایط زندگی یکسان نیستید. پس در هنگام انتخاب رشته پایه نهم فقط موفقیت خودتان را ملاک قرار دهید نه بودن با دوستانتان!
اگر می خواهید بیشتر با تاثیر مشاوره پایه نهم در آینده نوجوان آشنا شوید، حتماً این مطلب را مطالعه کنید.
هدایت تحصیلی در پایه نهم چه نقشی ایفا می کند؟
همانطور که می دانید هدایت تحصیلی یا همان آزمون رغبت و توانایی از جمله گام های مهم در پایه نهم بوده و هست. در واقع این سیکل، در حیاتی ترین پایه تحصیلی که پایه نهم میباشد می تواند به شما کمک شایانی دز جهت انتخاب رشته استاندارد بکند. زمانی که شما در کنار داشتن خدمات مشاوره پایه نهم، به بررسی عواملی مثل کشف ویژگی های شخصیتیتان و… بپردازید می توانید بهتر از هر زمان دیگری نسبت به انتخابتان اطمینان حاصل کنید. همچنین می توانید نسبت به این امر، دیدگاهی مثل یک راهنما و یا یک حامی دلسوز را داشته باشید که سعی می کند شما را در راهی قرار دهد که به نوعی برای آن ساخته شده اید. در همین خصوص، یکسری فاکتورها وجود دارد که روی هدایت تحصیلی شما تأثیرگذار هستند؛ مانند نمراتی که در دوران راهنمایی گرفته اید، یا نظرات معلم و والدین و امثالهم. پس اینکه بخواهید با سهل انگاری و بیخیالی از روی این بخش رد شوید اشتباه بزرگی در حق خودتان کرده اید، بنابراین فراموش نکنید که هدایت تحصیلی تا چه حد می تواند در آینده تحصیلی و حتی شغلی شما نقش داشته باشد. 🌠
چگونه می توانم از بهترین خدمات مشاوره پایه نهم بهره مند شویم؟
مشاور تحصیلی که در کار خودش کاربلد باشد، می تواند به مسیر تحصیلی شما هم شکل درستی دهد و به اصطلاح شما را روی غلتک بندازد!😉
ما اومندی ها شما را در مسیر سرنوشت ساز انتخاب رشته پایه نهم تنها نمی گذاریم و به کمک گروه مشاوره پایه نهم خود به شما کمک می کنیم تا بتوانید با شناخت استعدادها و توانایی های شخصیتان رشته مناسب خود را پیدا کنید و موفقیت را در آغوش بگیرید!
در واقع شما با ثبت نام در این کلاس ها ضمن این که به طور مستقیم و آنلاین با مشاور خود در ارتباط هستید، می توانید هر زمان که نیاز بود از حمایت ها و راهنمایی های تیم پشتیبانی قوی ما هم بهره مند شوید.
پس برای اومندی شدن و برخورداری از این خدمات نوین و کاربردی همین حالا با شماره تلفن باشگاه (در انتهای صفحه) تماس بگیرید و یا فرم مشخصات را از این قسمت پر کنید و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.
با اومند دست شما در دست موفقیت است، فقط کافیست یک آرزو کنید.💜