خداحافظی با استرس های پایه نهم در ۴ قدم
از آنجایی که دانش آموزان در پایه نهم باید با امتحانات نهایی، آزمون های ورودی مدارس مثل تیزهوشان و مهم تر از همه انتخاب رشته تحصیلی برای ورود به متوسطه دوم دست و پنجه نرم کنند، طبیعتاً استرس ها و نگرانی های زیادی به آن ها تحمیل می شود؛ چرا که یک اشتباه به خصوص درباره انتخاب رشته باعث می شود که آینده دانش آموز از این رو به آن رو شود، پس بالطبع نگرانی هایی را به همراه دارد!
اما خوشبختانه کنترل این نگرانی ها موضوع لاینحلی نیست و اگر مشاوره پایه نهم توسط کسی انجام شود که در کار خود خبره و حرفه ای است، می تواند بار نگرانی های شما را از روی دوشتان بردارد و دوباره آرامش را به شما برگرداند!
پس اگر به حرف قدیمی ها که می گویند کار را باید به کاردان آن سپرد گوش کنید و فرآیند هدایت تحصیلی و مشاوره تحصیلی نهم را به فردی کاربلد بسپارید که از مسائل روانشناسی هم سر رشته دارد، نه تنها پشیمان نمی شوید، بلکه می توانید طعم دلپذیر موفقیت را بچشید و از شر استرس های این پایه خلاص شوید!😉
فهرست محتوایی
۴ روش کاربردی برای مقابله با استرس پایه نهم
برای این که بتوانید به جنگ استرس های پایه نهم بروید و ذهن خود را از نگرانی هایی این پایه خلاص کنید و با ذهنی آرام برای کنکور و ساخت آینده ای روشن آماده شوید، لازم است که در کنار کمک گرفتن از مشاوری کاربلد، خودتان هم روش های زیر را به کار بگیرید.
● هدف های واقع گرایانه ای داشته باشید
از آنجایی که پایه نهم یکی از حساس ترین پایه های تحصیلی شما است، پس نباید این طور که هر چه پیش آید خوش آید با آن برخورد کنید؛ چرا که جدای از امتحانات نهایی و آزمون های ورودی مدارس، شما در این پایه باید تصمیم سرنوشت سازی برای رشته تحصیلی و آینده خود بگیرید. پس بدیهی است که در چنین پایه ای باید به جای احساستان با عقلتان تصمیم بگیرید و اهداف واقع گرایانه ای برای انتخاب کنید. به عنوان مثال به جای این که رشته تجربی را تنها را به دلیل این که آرزوی پوشیدن روپوش سفید پزشکی را دارید انتخاب کنید، به کمک مشاورتان در علایق، استعدادها و توانایی های خود کنکاش کنید تا بتوانید رشته ای متناسب با شرایط حقیقی زندگیتان انتخاب کنید و فقط به بافت رویا و خیال نپردازید!
● خودتان را باور داشته باشید
یکی از مهم ترین دلایلی که در سر جلسه امتحان یا در زمان انتخاب رشته و بعد هم آمادگی برای کنکور دچار استرس می شوید، این است که اعتماد به نفس و شناخت کافی از توانایی های بی نظیر خودتان ندارید و تحت تاثیر محیط، صحبت های اطرافیان و افکار منفی خودتان احساس می کنید که از پس هیچ کار مهمی برنمی آیید! دقیقاً همین جا است که وجود مشاوری که بتواند شما را با توانایی هایتان آشنا کند و به شما یاد دهد که به شرط تلاش و داشتن اراده کافی، هیچ ناممکنی وجود ندارد، خودش را نشان می دهد.
● از افکار منفی فاصله بگیرید
به دلیل این که همه ما روزانه حرف های انگیزشی زیادی می شنویم که شاید چند ساعتی ما را شارژ نگه می دارند، اما خیلی زود اثر آن ها از بین می رود، فکر کنید که این که می گوییم از افکار منفی فاصله بگیرید و مثبت اندیش باشید، خیلی حرف کلیشه ای و حتی شاید خسته کننده ای است. اما واقعیت این است اگر شما بر روی خودتان کار کنید و به جای این که زانوی غم بغل بگیرید و مرتب به خودتان گوشزد کنید که “من نمی توانم”، برای یک بار هم که شده سعی کنید مسیر درست موفقیت خود را پیدا کنید و برای به دست آوردن آن سخت تلاش کنید، مدال طلا در مشت شما است! در واقع وقتی بتوانید شیرینی این لحظه را بچشید، بهتر می توانید افکار منفی را از ذهن خود دور کنید. البته فراموش نکنید که قرار نیست چون سخت تلاش کرده اید با هیچ چالش و شکستی برخورد نکنید، بلکه باید تصمیم بگیرید که اگر به درستی مسیرتان ایمان دارید، هر چند بار هم که زمین خوردید از رو نروید و دوباره تلاش کنید تا آنچه که دوست دارید را تصاحب کنید!
● از انجام هر کاری که آرامتان می کند، دریغ نکنید!
به عنوان مثال فرض کنید که باید در امتحان ورودی مدارس تیزهوشان از پایه نهم به متوسطه دوم شرکت کنید و طبیعتاً استرس زیادی دارید. لحظه ای که احساس می کنید که استرستان دارد بر شما غلبه می کند، به جای این که به هر قیمتی که شده خودتان را در اتاق حبس کنید و درس بخوانید، باید برای چند دقیقه هم که شده نه تنها از درس خوندن، بلکه حتی از محیط مطالعه تان هم فاصله بگیرید و کاری انجام دهید که آن را دوست دارید و به شما آرامش می دهد. مثلاً گوش کردن به موسیقی، پیاده روی و … می تواند شما را از آن فضای استرس زا دور کند و آرامش را برای شما به ارمغان بیاورد.
برای عبور از سردرگمی های پایه نهم کافیست که این مطلب را از طریق لینک آن مطالعه کنید.
چگونه می توان استرس های پایه نهم را به حداقل رساند؟
از آنچه گفته شد می توان نتیجه گرفت که اگر دانش آموزان پایه نهم مشاوری در کنار خود داشته باشند که به امور روانشناختی و تحصیلی آن ها تسلط داشته باشد، باعث می شود که بهتر بتوانند استرس های این دوران را به شکل مدیریت شده پشت سر بگذارند.
از این رو ما در اومند شرایطی را فراهم کرده ایم که دانش آموزان پایه نهمی بتوانند از کلاس های مشاوره تحصیلی نهم که به شکل کاربر محور و آنلاین برگزار می شود، استفاده کنند و خدمات مشاوره تحصیلی و روانشناسی را متناسب با شرایط، مهارت ها و توانایی های شخصی سازی شده خودشان دریافت نمایند.
به علاوه کلیه کاربران این کلاس ها می توانند علاوه بر ارتباط مستقیم و آنلاین با مشاور خود، از خدمات پشتیبانی ما نیز بهره مند شوند تا اگر هر زمان به چالش و دغدغه ای برخورد کردند، به سرعت بتوانند آن را برطرف کنند.
پس اگر شما هم می خواهید یکی از شاگردان خوش شانس اومند باشید، کافیست که یا همین الان با شماره تلفن باشگاه (در انتهای صفحه) تماس بگیرید و یا اطلاعات تماس خود را از طریق این لینک در اختیار ما قرار دهید تا کارشناسان اومند در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند. با اومند روزهای بنفش در انتظار توست، کافیست که آرزو کنی!💜