مبتدی ها یادگیری موشن گرافیک را از کجا آغاز کنند؟
جذابیت های موشن گرافیک باعث شده که این نوع محتوای تصویری به یکی از محبوب ترین انواع محتوا در دنیای تبلیغات و کسب و کارهای مختلف تبدیل شود، به نحوی که امروزه هنرجویان زیادی به دنبال یادگیری و آموزش موشن گرافیک هستند و هر روز هم به تعداد آن ها افزوده می شود! در واقع هر چه که تکنولوژی پیشرفت می کند، دنیای موشن گرافیک هم گسترده تر می شود و به همین دلیل افراد بیشتری مایل هستند که در این حرفه به مهارت برسند.
اما لازم است بدانید که شرط مهارت و کسب درآمد بالا از موشن گرافیک این است که شما الفبای این هنر گرافیکی را از بر باشید و دقیقاً به همین دلیل است که به شرکت در کلاس های حضوری یا آموزش آنلاین موشن گرافیک نیاز دارید و باید خودآموزی را کنار بگذارید؛ چرا که تنها از این طریق است که می توان از فردی مبتدی به فردی حرفه ای تبدیل شد و موشن گرافیک هایی ساخت که هر بیننده ای از تماشای آن انگشت به دهان بماند!🤩
فهرست محتوایی
- 1 قدم های لازم برای یادگیری موشن گرافیک از مبتدی تا پیشرفته
- 1.1 ● مباحث تئوری را با دقت مطالعه کنید
- 1.2 ● برای یادگیری فتوشاپ وقت صرف کنید
- 1.3 ● یادگیری افتر افکت را شروع کنید
- 1.4 ● از یادگیری تایپوگرافی غافل نشوید!
- 1.5 ● تنظیم سرعت و زمانبندی موشن گرافیک را یاد بگیرید
- 1.6 ● موشن گرافیک ۳D هم یاد بگیرید
- 1.7 ● به سایر نرم افزارها و پلاگین های کاربردی موشن گرافیک هم مسلط شوید
- 2 چگونه مبتدی ها می توانند در موشن گرافیک حرفه ای شوند؟
قدم های لازم برای یادگیری موشن گرافیک از مبتدی تا پیشرفته
شما برای موفقیت در این حرفه جذاب باید نقشه راه دقیقی داشته باشید تا بتوانید از فردی مبتدی به فردی چیره در حوزه موشن گرافیک تبدیل شوید و به قولی سبک و امضای خودتان را در موشن گرافیک داشته باشید و در آن خوش بدرخشید! بنابراین به گام های زیر خوب توجه کنید تا موشن گرافیک را فوت آب شوید!
● مباحث تئوری را با دقت مطالعه کنید
طبیعتاً یک سری از مباحث مربوط به آموزش موشن گرافیک مثل نظریه و روانشناسی رنگ ها باید به صورت تئوری و با دقت کامل مطالعه شوند تا شما به کمک آن ها به خوبی به الفبای موشن گرافیک مسلط شوید. حالا این نظریه و روانشناسی رنگ ها چه می گوید؟ از آنجایی که هر رنگ می تواند احساس خاصی را به مخاطب منتقل کند و کلیپ شما را تاثیرگذارتر کند، پس هر کسی که تمایل دارد به موشن گرافیستی ماهر تبدیل شود، باید رنگ ها و تاثیر آن ها بر ذهن را خوب بشناسد.
● برای یادگیری فتوشاپ وقت صرف کنید
به جرئت می توان گفت که هر گرافیستی به خصوص در ابتدای مسیر یادگیری موشن گرافیک به آموزش فتوشاپ نیاز دارد تا در انواع و اقسام بخش های گرافیکی کار، فریادرسش باشد!😉 پس شما هم برای یادگیری این نرم افزار وقت بگذارید تا هم اصول اولیه کار را ساده تر یاد بگیرید و هم بعداً راحت تر به دیگر نرم افزارهای پیشرفته موشن گرافیک مثل افتر افکت مسلط شوید.
● یادگیری افتر افکت را شروع کنید
از آنجایی که خروجی این برنامه چندین برابر فتوشاپ، کیفیت دارد و به کمک آن می توان طراحی کاراکترها و المان ها، افزودن افکت های دو بعدی و سه بعدی و … را در کلیپ های موشن گرافیک انجام داد، پس بعد از یادگیری فتوشاپ، یادگیری این برنامه برای افراد علاقه مند به کار در حوزه موشن گرافیک از نان شب هم واجب تر است!😉
● از یادگیری تایپوگرافی غافل نشوید!
قطعاً گاهی شما در ساخت موشن گرافیک ها نیاز دارید که از نوشته هم در کلیپ خودتان استفاده کنید و یا حتی بعضی اوقات موشن گرافیک را تنها با استفاده از تایپوگرافی بسازید و از این طریق اطلاعات مورد نظرتان را به مخاطب منتقل کنید. بنابراین برای این که چند پله در کار خود پیشرفت کنید، لازم است که تایپوگرافی و کار با پلاگین های فارسی نویسی را هم آموزش ببینید!
● تنظیم سرعت و زمانبندی موشن گرافیک را یاد بگیرید
آیا می دانید یکی از مواردی که می تواند به بیشتر دیده شدن ویدیوی موشن گرافیک شما کمک کند، این است که بتوانید سرعت و زمانبندی حرکت کاراکترها را تنظیم کنید و اجازه ندهید که مدت زمان کلیپتان بیشتر از ۳ دقیقه شود؟ به علاوه اگر در این مرحله بتوانید از نریشن و صداگذاری هم در فیلمتان استفاده کنید که دیگر نور علی نور می شود و احتمالاً به شرط جذاب بودن کلیپتان موفق می شوید که بیننده را در جای خود میخکوب کنید!
● موشن گرافیک ۳D هم یاد بگیرید
چناچه دوست دارید در کار خود خوش بدرخشید، نباید تنها به یادگیری موشن گرافیک دو بعدی اکتفا کنید؛ چرا که قطعاً موشن گرافیک سه بعدی که به نوعی ملموس و عینی است، خیلی بیشتر از یک موشن گرافیک دو بعدی قدرت دارد. بنابراین فراموش نکنید که برای حرفه ای تر شدن باید خودتان را به نرم افزار Cinema 4D هم مجهز کنید!
● به سایر نرم افزارها و پلاگین های کاربردی موشن گرافیک هم مسلط شوید
برای این که در کارتان به قدری حرفه ای شوید که همه برای سپردن پروژه شان به شما سر و دست بشکنند، بهتر است که علاوه بر نرم افزارهای گفته شده به برنامه هایی همچون Adobe Premier و Adobe Animate و پلاگین هایی مثل Video Copilot Reflection و Deep Glow تسلط پیدا کنید.
برای این که بدانید موشن گرافیست های حرفه ای از چه نرم افزارهایی استفاده می کنند، می توانید این مقاله را هم مطالعه کنید.
چگونه مبتدی ها می توانند در موشن گرافیک حرفه ای شوند؟
اگر شما قدم های آغازین در هر حرفه ای از جمله موشن گرافیک را به درستی بردارید، قطعاً راه پیشرفت و ماهر شدن در آن حرفه هم برای خودتان ساده تر می کنید. پس با این حساب چه کلاسی را برای شروع یادگیری موشن گرافیک انتخاب کنیم؟
پیشنهاد ما به شما شرکت در کلاس های آموزش آنلاین صفر تا صد موشن گرافیک باشگاه اومند است تا بتوانید هر آنچه برای موفقیت در موشن گرافیک نیاز دارید را به شیوه ای متفاوت و تضمین شده و بر اساس مهارت ها و توانایی های فردی خودتان یاد بگیرید. ضمناً در این مجموعه فرصت آزمون و خطا برای پروژه های مختلف در اختیار شما قرار می گیرد تا مدیریت چالش های مختلفی که ممکن است در حین ساخت کلیپ های موشن گرافیک با آن ها برخورد کنید را یاد بگیرید.
پس تا فرصت باقیست دست به کار شوید و با شماره تلفن باشگاه در پایین صفحه تماس بگیرید یا با به اشتراک گذاری اطلاعاتتان از طریق این قسمت، منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.
دغدغه هایت را به اومند بسپار و فقط مسیر بنفش آرزوهایت را تصور کن!💜