رابطه فن بیان و اعتماد به نفس کودک
کودک شما هم میتواند آینده ای درخشان و روابط اجتماعی قوی داشته باشد. میدونید راه حلش چیه؟ راه حل آن تقویت فن بیان کودک میباشد. در این مقاله میخواهیم روش های تقویت فن بیان کودک و رابطه فن بیان با اعتماد به نفس کودک را بیان کنیم.
کودک شما از همان دوران ابتدایی متوجه تمام حرکات اطراف خود میشود و نسبت به آنها واکنش نشان میدهد به همین دلیل بهترین زمان یادگیری و تقویت فن بیان کودک در دوران کودکی میباشد و شما میتوانید مانور زیادی بر روی این مسئله بدهید.
کودک تحت تاثیر محیط اطراف خود قرار میگیرد و هر حرکت و رفتاری از والدین و اطرافیانش بیینید برایش تازگی دارد و میل به تقلید آن دارد، پس این رو هم در نظر داشته باشید که شما یک الگوی رفتاری و اخلاقی برای فرزندتان خواهید بود بنابراین مراقب رفتار و حرف های خود باشید تا کودک از شما یک الگوی رفتاری خوب داشته باشد.
فهرست محتوایی
آیا کودک عدم اعتماد به نفسش را حس می کند؟
مسائل مربوط به عزت نفس ناشی از مشکل گفتاری ممکن است در سنین مختلف متفاوت به نظر برسند. اول از همه، رشد گفتار و زبان فرآیندی است با طیف وسیعی از آنچه “عادی” در نظر گرفته می شود. در نظر داشته باشید که این عادی سازی برای همه کودکان صدق نمی کند و در خیلی از موارد دچار اشتباه می شوند. برای بسیاری از کودکان نوپا و کودکان پیش دبستانی، کل گروه همسالان آنها هنوز در مرحله رشد یادگیری گفتار و زبان هستند. اما کودکانی هستند که در این راه رشدشان متوقف می شود، و یا آنقدر پیشرفت کمی دارند که باعث نگرانی والدینشان می شود. به علاوه، کودکان معمولاً در سنین رشد متوجه بُعد اجتماعی خودشان نیستند که راجع به آن فکر کنند؛ و یا خود را با دیگران مقایسه کنند. در نتیجه، شما به عنوان والدین لازم است که این مهارت فرزندتان را زیر نظر داشته باشید. رفته رفته زمانی که کودک شما در اجتماع حضور پیدا می کند، متوجه تفاوت هایش با بقیه اطرافیانش می شود. زیرا نمی تواند به خوبی از حق خودش دفاع کند، نه بگوید، اظهار نظر کند و… . در همین خصوص، اومند با تشکیل دوره های فن بیان برای کودکان، سعی کرده که کوله باری از مشکلات پیچیده را از دوش شما بردارد. پس برای اینکه کودکتان آینده ای روشن را رقم بزند، با استفاده از این دوره ها حامیش باشید.💫
حالا چگونه فن بیان کودک را تقویت کنیم؟
با قصه گویی، بازی با کارت ها، یادگیری وسایل خونه و اسباب بازی، خواندن شعر میتوانید فن بیان کودک خود را تقویت کنید و تلفظ صحیح کلمات را با آن کار کنید و از او بخواهید که همراه شما تکرار کند تا زمانی که کامل مطالب کار شده را یاد بگیرد.
در بحث رابطه فن بیان با اعتماد به نفس کودک اینگونه است که کودکانی که قدرت تکلم بالایی دارند و بقول امروزی ها سر و زبون دارند از اعتماد به نفس بالاتری هم برخوردار هستند و به راحتی میتواندد از حق خود دفاع کنند و بر خجالت خود غلبه کنند و در جامعه جا پای خود را محکم کنند.
به طور کلی فن بیان و اعتماد به نفس کودکان رابطه مستقیمی باهم دارند کودکی که قدرت تکلم خوبی داشته باشد همیشه در جمع خانواده و دوستان پر شور و شوق است و دوست دارد دانسته هایش را به دیگران نشان دهد و آنهارا بازگو کند در نتیجه حس انزوا و گوشه نشینی از درون کودک خارج میشود و شما والدین گرامی دیگر نگران این موضوع نخواهید بود.
بهترین روش تقویت فن بیان کودک کلاس های فن بیان باشگاه اومند میباشد
یکی از مزیت های کلاس های فن بیان کودک در باشگاه اومند کاربر محور بودن کلاس ها میباشد که باشگاه اومند را از دیگر مراکز آموزشی متمایز کرده است.
- تمرین با همسن و سالان. گروهی از کودکان تقریباً همسن فرزندتان ایجاد کنید تا مهارت های فن بیان خود را تقویت کنند، زیرا هر سخنران به مخاطب نیاز دارد. از کودک خود بخواهید صحبت کردن را تمرین کند و سپس به بازخورد شرکت کنندگان و والدین آنها گوش دهد. این تمرین به او کمک میکند در مقابل جمعیت احساس اعتماد به نفس کند، مناطقی را که در آن مشکل دارد مشخص کند و افکار خود را با دیگر سخنرانان خجالتی در میان بگذارد.
- پاداش کار سخت. فهرستی از اهداف را برای کودکتان ایجاد کنید و زمانی که آنها هر کدام از اهداف را به پایان رساندند به آنها پاداش مناسب دهید. هدف می تواند هر چیزی باشد، از خواندن یک مطلب کوتاه تا تعریف کردن خاطرههای مدرسه. تشخیص پیشرفت فرزندتان با گواهیها، ستارههای طلایی و هدیه، حس غرور را برای همه تلاشهای او تقویت و او را تشویق میکند تا به تمرین مهارتهای گفتاری خود ادامه دهد.
- بازخورد بدهید. در کلاس فن بیان برای کودک در حالی که دادن انتقاد سازنده یک مهارت مهم است، گاهی اوقات می تواند منجر به جریحه دار شدن احساسات یا مشاجرات شود که همین موضوع مانع از رشد کودکتان می شود. به او با لحنی مثبت انتقاد کنید، مانند گفتن «شما…» به جای «نباید…» به آنها یادآوری کنید که این پیشنهادات برای کمک به او برای تبدیل شدن به سخنرانانی بهتر است، نه ازبین بردن اعتماد به نفس آنها
- از فناوری استفاده کنید. بچههای امروز تقریباً دائمی به اینترنت دسترسی دارند—پس از آن بهره ببرید! فرزندتان را تشویق کنید تا از ابزارهایش برای تقویت فن بیانش استفاده کند. تحقیق درباره ایدهها به صورت آنلاین، تماشای ویدیوها و خواندن کتاب تنها چند روش هستند که کودک شما میتواند برای بهبود مهارتهای گفتاریاش از آنها کمک بگیرد.
حالا کاربر محور بودن یعنی چه؟
کلاس های کاربر محور به این صورت میباشند که
دانش آموز محور اصلی کلاس میباشد و هدف اصلی دانش آموز میباشد.
در این نوع کلاس ها دانش آموز هرچقدر که بخواهد از معلم سوال میپرسد و قطعا پاسخ سوالاتش را خواهد گرفت.
از دیگر مزیت های کلاس های فن بیان کودک در باشگاه اومند
تعداد کم کاربران و محدود بودن نفرات میباشد.
کلاس های فن بیان به سه صورت برگزار میشود.
خصوصی که یک نفر در کلاس است.
نیمه خصوصی که دو الی پنج نفر در کلاس است.
عمومی که پنج الی ده نفر در کلاس است.
همانطور که خودتان مشاهده میکنید، نهایت تعداد نفرات موجود در کلاس ها ۱۰ نفر میباشد و ما هیچ کلاسی رو نداریم که بالای ده نفر جمعیت داشته باشد به این علت که میخواهیم شعار کاربر محور بودن کلاس ها را به حقیقت تبدیل کنیم و بچها بتوانند در کلاس آزادی عمل داشته و سوالات خودشان را بپرسند و ابهاماتشان را برطرف کنند.
با تقویت فن بیان کودک در دوره های فن بیان در باشگاه اومند، باعث رشد فکری کودک خود شوید و عدم اعتماد بنفس و ترس را از درون او بیرون کنید و از ریشه و اساس کودک خود را تقویت کنید.
با این کار آینده ای زیبا و روشن در اختیار فرزند شماست.
تیم حرفه ای دپارتمان اومندی متشکل از مشاورین و مدرسین میباشد و آماده ی خدمات رسانی به شما عزیزان میباشد.
تیم پشتیبانی اومند همه روزه با بچهای اومندی عزیز در ارتباط میباشند و پیگیر تمام کارها و تکالیف آنها میباشند تا همه چیز در وقت و زمان مقرر خودش انجام شود.
یه آرزو کن❤️
بنفش باشید💜