توصیه هایی به کاربران کلاس فن بیان کودک
حتما شما هم زیاد درباره کلاس فن بیان کودکان شنیده اید و بطور خلاصه میدانید که این کلاس فن بیان کودکان را افزایش میدهد! ممکن است شیوه های آموزشی مختلفی را نیز برای این آموزش دیده باشید زیرا این آموزش بطور گستره درحال رشد است. اما در این این مقاله میخواهیم توصیه های فن بیان را بگوییم و بطور دقیق تر روی اجزاء فن بیان کودک تمرکز کنیم؛ میخواهیم بدانیم فن بیان چیست؟ یادگیری آن چه اهمیتی برای کودکانمان دارد؟ همچنین یاد میگیریم که چگونه دوره فن بیان کودک مناسب را تشخیص دهیم زیرا هر آموزشی استاندارد نیست.
فهرست محتوایی
آشنایی با فن بیان و دستاوردهای آن برای کودکان
هنگامی که ما با اشخاص مختلف برخورد میکنیم یا وارد جایی میشویم اولین عاملی که باعث شناساندن ما به دیگران میشود سخن گفتنمان است. فن بیان بطور خلاصه یعنی اینکه در هر موقعیت چه سخنی و با چه لحنی گفته شود. پس دوره آنلاین فن بیان کودکان به آنها می آموزد که در موقعیت های مختلفی مانند ارتباط با والدین، دوستان، بستگان و آشنایان، محیط های اجتماعی (مانند مهد کودک و مدرسه) و … چگونه سخن گفتن خود را کارآمد کنند.
اگر کودکان به هر دلیلی مانند استرس، اعتماد به نفس پایین، خجالتی بودن و … نتوانند در موقعیت های مختلف خود را ارائه کنند یا خواسته خود را بیان کنند به مرور دچار گوشه گیری خواهند شد. ضمنا این عدم ارائه ممکن است باعث سواستفاده از انان نیز شود. بنابر این کودکان عزیزمان در این آموزش، به تدریج یاد میگیرند که گفتار خود، زبان بدن، لحن و سپس اعتماد به نفس را ارتقا ببخشند. آن ها در موقعیت های لازم میتوانند به شیوه درست از حق خود دفاع کنند و یا درخواست های ضروری را بدون ترس از هیچکس به زبان بیاورند. همچنین بهبود ارتباطات با خانواده و دوستان و اطرافیان نیز یکی از مهم ترین دستاورد کودکان است!
کلاس فن بیان کودک مناسب چه کسانی است؟
کودکانی که موقع صحبت کردن بسیار تپق میزنند و یا بریده بریده صحبت میکنند.
کودکانی که از صحبت کردن مقابل افراد خارج از خانواده شان اضطراب دارند.
کودکانی که به دلیل خجالتی بودن یا ضعف مهارت های ارتباطی در دوست یابی یا حفظ ارتباط با دوستان ضعیف تر عمل میکنند.
کودکانی که تاثیر پذیری زیادی از جملات و عبارات نامناسب دارند، کودکانی که ذاتا درونگرایی زیادی ندارند اما زیاد صحبت نمیکنند و …
دوره آنلاین فن بیان کودکان اومند با شیوه ای متفاوت و خلاقانه هویت کودکان این مرز و بوم را تقویت میکند.کلاس های کاربر محور با جمعیت کنترل شده و متناسب با شرایط آموزشی کودک (مشکلات، شرایط کودک و اهداف و انتظارات کودک و والدین) ضمانت اصلی این آموزش هستند.
بطور کلی کلاس آنلاین فن بیان کودکان مناسب بهبود مهارت های سخنوری کودکان است. نکته مهم اینجاست که لزوما کودکانی که مشکلات حاد فن بیان دارند در این کلاس ها شرکت نمیکنند، بلکه همه کودکانی که قصد دارند با بهبود مهارت فن بیان، اکنون و آینده خود را تضمین کنند و بتوانند خود را در جوامع ارائه کنند، میتوانند در این کلاس شرکت کنند.
شما میتوانید در صفحه مربوط به کلاس فن بیان کودک رضایت های کاربران اومندی را مشاهده کنید.
رابطه اعتماد به نفس و فن بیان
اعتماد به نفس واقعی در انسان ناشی از وجود مهارت است. بنابراین کودکان میتوانند در زمینه های مختلفی که دانش و مهارت دارند اعتماد به نفس بالا نیز داشته باشند. اما نکته مهم اینجاست که ارائه مهارت ها و نشان دادن خود ارتباط مستقیمی با سخن گفتن دارد. بنابراین عدم اعتماد به نفسی که ناشی از عدم فن بیان باشد مانند یک پرده تیره احساس کارآمدی کودک را میپوشاند و ممکن است با گرفتن احساس عزت نفس کودک، باور “نمیتوانم” را در او تقویت کند. نمیتوانم بزرگ ترین دشمن هر انسان در هر سن و جایگاه است. بنابراین کودکان چه درونگرا باشند و چه برونگرا باید ضعف های سخنوری خود را برطرف کنند و ضمنا هر کودک با توجه به تیپ شخصیتی خودش آموزش ببیند.
پس اگر هدفتان از ثبت نام فرزندانتان در کلاس های فن بیان برای کودکان این است که مهارت هایی از قبیل نه گفتن را به خوبی یاد بگیرند و در آینده به افرادی سخنور تبدیل شوند، باید به همان اندازه که به تقویت فن بیان آن ها اهمیت می دهید به تقویت عزت نفسشان نیز اهمیت دهید؛ چرا که این دو مثل دو برادری هستند که هیچ گاه از هم جدا نمی شوند و اختلال در یکی بر روی دیگری هم تاثیر می گذارد!
همچنین خواندن مقاله ” اهمیت آموزش فن بیان از کودکی” برای درک مزیت های این دوره به شما پیشنهاد میشود.
چرا کلاس های انلاین فن بیان بازدهی بالاتری نسبت به کلاس های حضوری دارند؟
بیایید به این موضوع بپردازیم که چه چیزی باعث می شود نتیجه کلاس های آنلاین فن بیان برای کودک بهتر از کلاس های حضوری باشد؟ از آن جایی که کودک به دلیل اضطراب، ترس و… خجالت می کشد که با دوستان و اطرافیانش صحبت کند، این موضوع می تواند مانع شود و کودک نتواند با مربی اش به خوبی تعامل داشته باشد. در حقیقت، شما به عنوان پدر یا مادر لازم است که به همه این نکات توجه ویژه ای داشته باشید. مثلا زمانی را تصور کنید که، فرزند شما پس از گذراندن یک دوره از کلاس های حضوری، هیچ تغییری نکرده است. به دلیل آنکه پیشرفتی حاصل نشده، کودک شما نسبت به کلاس ها دل زده می شود. علاوه بر این، شما هم ناامید می شوید و به تبع آن اعتماد به نفس فرزندتان نه تنها بهتر نمی شود بلکه در مواردی بیشتر تخریب می شود. اما این نکته را فراموش نکنید که تغییرات اندک هم خودشان کوهی از پیشرفت هستند. پس با صبوری کامل نسبت به این روند، حامی آن ها باشید.
در این مسیر اومند به کمک شما آمده است تا شاهد موفقیت های فرزندتان باشید.🌠
یکی از باورهای اشتباه و پرتکرار والدین آن است که گمان میکنند مسئله های مربوط به فن بیان کودک اقتضاء سن کودکشان است و به تدریج با رشد کودک، مدرسه رفتن، رفتن به پایه های بالاتر و … خودبخود برطرف خواهد شد! اما فن بیان یک مهارت است و تا زمانی که تمرین و آموزشی در کار نباشد نمیتوان انتظار بهبود یک مهارت را داشت. بنابراین اگر با توجه به توضیحات داده شده در کودک خود نیاز به این آموزش را احساس میکنید، تعلل نکنید و هرچه زودتر آینده کودکتان را نجات دهید.
اومند برای تمام کودکان ایرانی آرزوی درخشش دارد و در کنار انهاست تا این آرزو را محقق کند. 💜💜