بهترین روش های تقویت مهارت نوشتاری در زبان ترکی
با وجود این که زبان ترکی استانبولی یکی از شیرین ترین زبان های دنیا است که در مناطقی مثل ترکیه، قبرس شمالی، عراق، بلغارستان، یونان و … صحبت می شود، اما هنوز هم بسیاری از مردم از ترس این که نتوانند جملات را به درستی بنوسید و غلط املایی و گرامری داشته باشند از خیر آموزش زبان ترکی استانبولی می گذرند!
اما آیا واقعاً حیف نیست که به خاطر ضعف در نوشتن به زبان ترکی که مهارتی اکتسابی است و قطعاً با تکرار و تمرین زیاد بهبود پیدا می کند، عطای یادگیری این زبان را به لقای آن ببخشید؟
البته کلاسی هم که برای آموزش حضوری یا آموزش آنلاین زبان ترکی استانبولی انتخاب می کنید، اهمیت زیادی دارد. چرا که اگر یادگیری زبان ترکی به شیوه کاربر محور که در آن توانایی ها و اهداف شما از یادگیری این زبان در راس آموزش قرار می گیرد، انجام نشود، نه خودش می تواند تاثیر چندانی در قدرت نوشتن به زبان ترکی داشته باشد و نه نمی تواند انگیزه شما را برای تقویت این مهارت افزایش دهد!
پس اگر می خواهید در نوشتن زبان ترکی استانبولی تسلط پیدا کنید، باید در تمرین بی وقفه، کلاس خود را نه دو چشمی بلکه چهار چشمی انتخاب کنید!😉
فهرست محتوایی
۵ راه اصولی برای بهبود مهارت نوشتن به زبان ترکی استانبولی
هر روزی که می گذرد بر طرفداران زبان ترکی استانبولی افزوده می شود و افراد به مقاصد مختلف از جمله ادامه تحصیل و مهاجرت دوست دارند که بر این زبان مسلط شوند. از آنجایی که درست و اصولی نوشتن یکی از مهم ترین بخش های یادگیری این زبان است، در این بخش راهکارهایی برای تقویت این مهارت به شما یاد می دهیم.
● قواعد این زبان فوت آب شوید!
لازم است بدانید که جملات در زبان ترکی از قاعده فاعل- مفعول و فعل پیروی می کنند. بنابراین اگر شما می خواهید جمله ای معنی دار بنویسید باید بتوانید این ترتیب را در جمله خود رعایت کنید. پس از تکرار و تمرین نترسید و زیاد بنویسید، چون تا زمانی که غلط و غلوط ننویسید، نمی توانید شیوه درست نوشتن را در ذهن خود حک کنید!
● از منابع آموزشی کمک بگیرید
برای این که به مثال های زیادی دسترسی داشته باشید و بتوانید علاوه بر نوشتن، در یادگیری گرامر، لغات و مکالمه نیز خوب عمل کنید، می توانید از منابع مختلفی کمک بگیرید که سه مورد از بهترین های آن ها شامل کتاب های Yedi Iklim، Yeni-Hitit و Istanbul هستند که اگر حل تمرین های آن ها را جدی بگیرید، می توانید مهارت نوشتاری خود در زبان ترکی را از این رو به آن رو کنید!
● لغات بیشتری یاد بگیرید
آیا کسی می تواند منکر این شود که یکی از مهم ترین ابزارهای خوب نوشتن در هر زبانی از جمله زبان ترکی استانبولی این است که دایره لغات گسترده ای داشته باشید؟ قطعاً خیر! زیرا هر چه شما کلمات بیشتری بلد باشید می توانید عبارات و جملات بیشتری بسازید و بنویسید و بالطبع مهارت نوشتاریتان را افزایش دهید. تازه اگر بتوانید با هر لغت جدیدی که یاد می گیرید یک جمله بسازید و آن را یادداشت کنید، با یک تیر دو نشان می زنید؛ چرا که هم مهارت نوشتاریتان بهبود پیدا می کند و هم آن لغت در ذهنتان تثبیت می شود!
● خاطره نویسی کنید
یکی دیگر از راهکارهایی که برای تقویت مهارت نوشتن در زبان های مختلف مثل ترکی پیشنهاد می شود، این است که یا اتفاقات روزانه خود را و یا خاطره های تلخ و شیرینی که در دوره های مختلف زندگی داشته اید را به زبان ترکی بر روی کاغذ پیاده سازی کنید. وقتی این کار را به صورت مداوم انجام دهید، تاثیر آن را در بلند مدت می بینید و حتی خودتان هم از پیشرفتتان در نوشتن به زبان ترکی استانبولی شگفت زده می شوید و انگیزه بیشتری برای نوشتن پیدا می کنید.
● ویراستاری متن هایتان را جدی بگیرید!
تا اینجای کار تاکید زیادی بر انجام تمرین نوشتن به زبان ترکی استانبولی داشتیم، اما این کار به تنهایی کافی نیست، زیرا وقتی شما ندانید که چیزی که نوشته اید درست است و یا پر از غلط املایی و گرامری است، نمی توانید پیشرفت مناسبی هم داشته باشید؛ چرا که به همان غلط نوشتن ادامه می دهید و اشکالاتتان را متوجه نمی شوید! پس برای این که مثلاً متنی که برای درخواست مهمی نوشته اید رد نشود و در برهه ای حساس دچار مشکل نشوید، بهتر است که هر متنی که می نویسید را با کمک استاد یا کسی در این زبان مهارت کافی دارد، بررسی و ویرایش کنید.
به منظور تقویت مهارت گفتاری و مکالمه در زبان ترکی استانبولی حتماً این مقاله را از طریق لینک آن مطالعه نمایید.
از کجا برای تقویت مهارت نوشتاری در زبان ترکی کمک بگیریم؟
همه مواردی که در این متن به آن ها اشاره شد، می توانند به تقویت مهارت نوشتاری شما در زبان ترکی کمک کنند. اما اگر در کنار این تمرین ها در کلاسی شرکت کنید که آموزش این زبان را بر اساس توانایی ها و نقاط ضعف و قوت شما پیش ببرد، نه تنها می توانید مهارت نوشتاریتان را تقویت کنید، بلکه مهارت گفتاری و شنیداریتان نیز تقویت می شود!
اومند باشگاهی است که دقیقاً بر همین اساس فعالیت می کند. یعنی کلیه کاربرانی که در کلاس های آموزش آنلاین زبان ترکی استانبولی این باشگاه شرکت می کنند از همان بدو ورود دارای پرونده ای اختصاصی هستند که شرایط و روند پیشروی آن ها در آن درج می شود تا استاد بتواند آموزش را به شکل شخصی سازی شده پیش ببرد.
به علاوه کاربران می توانند به دلخواه خود در کلاس های خصوصی (تک نفره)، نیمه خصوصی (۳ تا ۵ نفره) و عمومی (۶ تا ۱۰ نفره) شرکت کنند و به صورت مستقیم و آنلاین با استاد خود در ارتباط باشند و از خدمات پشتیبانی اومند نیز بهره مند شوند.
پس برای اومندی شدن همین حالا با شماره تلفن باشگاه (در انتهای صفحه) تماس بگیرید و یا فرم مشخصات را از طریق این بخش تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
با اومند رسیدن به هیچ آرزوی بنفشی محال نیست!💜