اعتقادات غلط در برنامه ریزی کنکور تجربی بسیار در ذهن کاربران وجود دارد. رقابت سنگینی که در این کنکور وجود دارد و از طرف دیگر ناآگاهی به استراتژیهای کنکور تجربی، مبارزه را برای دانش آموزان دشوار کرده است. این موضوع گاها باعث کاهش اعتماد به نفس و کاهش انگیزه آنان میشود. با کاهش اعتماد به نفس و انگیزه، زمینه ذهنی برای باور کردن “من نمیتوانم” فراهم میشود. اما نکته مهم اینجاست که شما در چنین زمان هایی باید هوشیار باشید و بدانید که این باورها ناشی از کاهش انگیزه است. این اصلی ترین ترفند مغز انسان است که با اولین شکست، باور “نمیشود” را در انسان تقویت کند تا او را در منطقه امن نگه دارد!!
برای آنکه در چنین مواقعی فریب مکانیسم و طبیعت ذهنی خود را نخورید، باور های اشتباه زیر و توضیحات آن ها را با دقت بخوانید.
بدون مشاور هم موفقیت در کنکور تضمینی است❗️
اگر بخواهیم با دیدگاهی منطقی به بحث مشاوره کنکور تجربی بپردازیم و فقط نخواهیم خودمان را توجیه کنیم؛ باید نقش پر رنگ و موثر مشاورین را بپذیریم. باتوجه به رقابت تنگاتنگی که بین محصلین رشته تجربی وجود دارد، داشتن یک مشاوره اصولی و استاندارد می تواند در رتبه و جایگاه درسی شما نقش موثری را ایفا کند. در واقع، اینکه بخواهیم به خودمان امید واهی بدهیم که با برنامه ریزی برای خودمان می توانیم به بهترین سطح از خودمان دست پیدا کنیم اشتباه است؛ چون متخصصین در این راه بهتر از هرکس دیگری به پیچ و خم این مسیر آگاه هستند. خوشبختانه برای اینکه این امیدهای واهی را به واقعیت تبدیل کنید، می توانید با داشتن یک مشاوره بنفش این موفقیت را تجربه کنید. اما از شما انتظار می رود که باتوجه به اهمیت این موضوع، بتوانید مشاوری را انتخاب کنید که بتواند پاسخگوی نیازهای درسی شما باشد. پس وقتش رسیده که، با این باور کلیشه ای و ناکارآمدتان خداحافظی کنید و برای پیشرفت و موفقیت تان از مشاورین راهنمایی بگیرید. در ادامه قسمت های این مقاله به ویژگی های این بحث خواهیم پرداخت.
بدون حضور در مدارس پیشرفته و غیر انتفایی موفق نخواهم شد
بهترین امکانات را هم دراختیار شما بگذارند، اگر خودتان تلاش نکنید هیچ فایدهای نخواهد داشت. اگر که اینطور بود پس چرا بسیاری از رتبه برترهای کنکور از مدارس عادی هستند؟ یا چرا تمام دانشآموزان مدارس غیرانتفایی در بهترین رشتههای کنکور تجربی رتبه نمیاورند؟
درست است امکانات کارتان را راحتتر میکند اما مسیر همه دانشآموزان برای رسیدن به هدف یکسان است. قرار نیست مسیر کسی هموارتراز فرد دیگری باشد. باید بازهم با تست زدن و درس خواندن به نتیجه برسید. پس خودتان را با دانشآموزان دیگر مقایسه نکنید و ظاهر آنها غبطه نخورید.
میتوانم با برنامههای درسی دوستانم پیش بروم
اشتباه بزرگی که ممکن است بکنید الگو برداری یا کپی کردن از همکلاسیها و افراد ناآگاهی است که بدون حضور مشاور برنامه چیدهاند و یا با حضور مشاور برنامهای مختص به توانمندی و ویژگیهای خودشان برنامهای تنظیم کردهاند. باید بدانید دانشآموزان نقاط نامشترک زیادی دارند که نمیتوانیم برای راحتتر کردن کارتان، خودتان را با برنامههای دیگری وقف دهید. هرچقدر هم تلاش کنید شرایطتان بسیار متفاوت است و این نتیجهای جز وقت تلف کردن ندارد. پس با کمک مشاوره کنکور تجربی راهتان را پیدا کنید.
خلاصه نویسی ها و یادداشت برداری ها اهمیت زیادی ندارند!
مطالعه اصولی و استاندارد ویژگی های خاصی دارد که اگر بخواهید آن ها را درنظر نگیرید، دیگر آن مطالعه استاندارد نیست. یکی از این ویژگی ها خلاصه برداری و یادداشت برداری است. خلاصه نویسی باعث میشود مطالعه شما فعال باشد و ذهن عمیقا درگیر مطلب شود. خلاصه نویسی پس از تسلط نسبی روی مبحث بوجود می آید و باید حداقل یک دور مبحث را خوانده باشید. پس از آن خلاصه نویسی میکنید و مطالب به خوبی در ذهن شما ثبت و طبقه بندی میشوند. در ابتدای کار ممکن است خلاصه نویسی را کاری وقت گیر بدانید اما به تدریج سرعت و مهارت شما در این کار افزایش خواهد یافت. همچنین با مرور کردن خلاصه هایتان از سرعت به یادآوردن مطالب شگفت زده خواهید شد و دیگر هیچ گاه وقت گذاشتن برای خلاصه نویسی را کاری بیهوده نمیدانید.
دانش آموزان اومندی شیوه انواع یادداشت برداری ها را از مشاورشان می آموزند. این آموزش در جلسه آنلاین شخصی و در بستر سایت اومند (پلتفرم کلاس آنلاین) انجام میشود و خیال مشاوران از بابت برطرف شدن ابهامات دانش آموزان، راحت است.
هرچه تلاش میکنم نمیشود که نمیشود. من مناسب این رشته نیستم!
عقب کشیدن راه چاره نیست. راه چاره آن است که جست و جو کنید و بفهمید که کجای کار را اشتباه می روید. استراتژی های درست مسیر تحصیلی هنوز هم بسیار ناشناخته هستند. آموزش ها و مشاوره ها باید کاملا شخصی سازی شده، کامل و جامع و اختصاصی براساس نقاط ضعف و قوت کاربر باشند. کاربرمحور بودن شعار اصلی و پایه ای باشگاه اومند است که برای تحقق بخشیدن به آن حتی جمعیت کلاس ها را نیز کنترل میکند (حداکثر ۱۰ نفر آن هم در کلاس های عمومی) و سختی پشتیبانی کاربران را مدیریت میکند.
گاها استراتژی ها ایرادی ندارند اما کاربران نمی دانند که شکست های پی در پی نیز جزء جدایی ناپذیر مسیر موفقیت هستند. امکان ندارد که همواره همه تلاش های شما با موفقیت کامل مواجه شوند. در هر مسیر حداقل سنگ کوچکی نیز وجود دارد؛ همین مانع به شما کمک میکند که مسیرتان را دقیق تر بشناسید و برنامه خود را بهبود ببخشید.
برای موفقیت در کنکور تجربی باید روزانه حداقل x ساعت درس بخوانم!
ساعات روزانه درس خواندن بستگی به عوامل مختلفی دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد. اما حتی با مقایسه این عوامل نیز نمی توانید خودتان را با دیگران مقایسه کنید و قصد کنید به یک باره ساعت مطالعه خود را افزایش دهید. میزان انگیزه و اراده هرکس متفاوت است؛ هر دانش آموز منحصر به فرد است و جزئیات خودش را در مسیر موفقیت کنکور دارد.
این عوامل به طور عمده به علایق، نقاط قوت و ضعف شما بستگی دارند. سطح تحصیلی شما در دروس مختلف، سبک یادگیری تان در هر درس، سرعت شما در حل تست ها، وقت آزادتان (با توجه به مدرسه و یا کلاس های خارج از مدرسه) از عواملی هستند که در تعیین برنامه ریزی کنکور تجربی شما حرف اول را می زنند. بنابراین ساعات مناسب درس خواندن را فقط باید از یک مشاور حرفه ای بخواهید تا او پس از شناخت کامل شما، بتواند به این سوال پاسخ علمی بدهد.
به همین دلیل هنگام ثبت نام کاربران در مشاوره کنکور تجربی باشگاه اومند؛ ابتدا دانش آموزان جلسه ای به نام جلسه شرح حال را با مشاوران دارند. در این جلسه مشاوران تمام اطلاعات لازم را درباره شرایط تحصیلی و روانشناختی کاربران دریافت میکنند و سپس بر این اساس اقدام به مشاوره و برنامه ریزی میکنند.
اعتقادات غلط در برنامه ریزی کنکور تجربی کنار بگذارید اومند ساخته شده تا به کاربران ثابت کند که بجای باور “نمیتوانم” باید باور “چگونه میتوانم؟” را در خود تقویت کنند.💜
برای داشتن همراهی اومند در کنار خود، میتوانید با تلفن باشگاه (در انتهای صفحه) تماس بگیرید تا کارشناسان شما را راهنمایی کنند.