مقالات

باورهای غلط کنکور انسانی – قسمت دوم

برنامه ریزی کنکور انسانی

همان طور که در قسمت اول متن باورهای غلط کنکور انسانی بیان کردیم، باورها و اعتقادات ما می توانند محرک و یا بازدارنده ما برای رسیدن به قله های موفقیت باشند. حالا اگر نمی خواهید این باورهای غلط، اعتماد به نفس شما را نشانه بگیرند، باید بدانید برنامه ریزی کنکور انسانی دقیقاً همان چیزی است که به آن احتیاج دارید.

به علاوه اگر دلتان می خواهد رتبه کنکورتان مثل یک مدال افتخار بر روی سینه تان بدرخشد، نباید استفاده از مشاوره کنکور انسانی فراموش کنید.✨

داشتن یک مشاور کاربلد باعث می شود که اولاً آگاهی شما از مسیری که در آن قرار دارید، افزایش پیدا کند و آرامش و امنیت ذهنی شما تامین شود و دوماً کمک می کند که مسیر اشتباهی را انتخاب نکنید و اصولی درس بخوانید.

بالطبع هر چه افکار غلط از ذهن شما فاصله بگیرند، شما به قله های موفقیت نزدیک تر می شوید. یادتان باشد که فقط غیر ممکن، غیر ممکن است، پس هیچ فکر منفی را به ذهن خود راه ندهید و با تمرکز برای هدفتان بجنگید.

آشنایی با ۶ ذهنیت اشتباه در دوران کنکور انسانی

اگر واقعاً جمله خواستن، توانستن را باور کنید و جنگنده باشید، افکار منفی نمی توانند حریف شما شوند و مهارتان کنند. اما با این وجود ما ۶ باوری که می تواند ذهن شما را از درس خواندن و قبولی در رشته های تاپ انسانی منحرف کند، مورد بررسی قرار می دهیم.

باورهای غلط کنکور انسانی

● درس خواندن در مدرسه های برتر

قبول داریم این که شما در چه مدرسه ای درس خوانده اید، می تواند در موفقیت شما در کنکور تاثیر زیادی داشته باشد، اما اصلاً به این معنی نیست که اگر شما در فلان مدرسه مطرح درس نخوانده اید، پس نمی توانید رتبه خوبی کسب کنید و در یکی از رشته های خوب علوم انسانی تحصیل کنید.

این تلاش شما است که ضامن موفقیتتان است و گرنه این همه دانش آموز روستایی که از بسیاری از امکانات هم محروم هستند، نمی توانستند جز نفرات برتر کنکور باشند. پس خودتان را با این باور غلط آزار ندهید.

● هر چه منابع بیشتر باشد، بهتر است

این یکی از رایج ترین افسانه ها در مورد آمادگی برای کنکور است. با این حال، برای واجد شرایط بودن در کنکور به منابع زیادی نیاز ندارید. تنها چیزی که نیاز دارید روش صحیح تست زدن و تمرین است! برای اکثر دانش آموزان، معمولاً به معنای مطالعه کتاب درسی و سوالات کنکوری سال‌های گذشته است.

و نمی توان انکار کرد که این منابع به آماده سازی شما کمک می کنند. اما اگر مطالب نامربوط یا ناقص باشد، تعداد صفحات یا ساعت‌های درس خواندن بی‌فایده است. بنابراین، به جای کمیت، بر کیفیت مطالبی که می خوانید تمرکز کنید. برای اینکار می‌توانید از مشاوره کنکور انسانی استفاده کنید تا درس های خود را به صورت هدفمندتر، هوشمندانه تر و در زمان بهینه تر بخوانید.

● حضور در کلاس‌های تقویتی الزامی است

امروزه  شرکت در کلاس های تقویتی برای هر دانش آموز به یک رسم تبدیل شده است. دیدن دانش‌آموزانی که این‌جا و آن طرف می‌دوند و ساعت‌ها در کلاس درس می‌نشینند، غیرمعمول نیست.. با این حال، قبول شدن در هر آزمون رقابتی در مورد استراتژی و رویکرد است! با استفاده از برنامه ریزی کنکور انسانی می‌توانید الزامات را برای خودتان تعیین کنید و دیگر به دنبال شرکت در آزمون‌های بیهوده نباشید.

● پایین بودن تراز در آزمون های آزمایشی

شاید شما به دلایل مختلفی نتوانید در آزمون های آزمایشی رشته انسانی، تجربی یا ریاضی تراز خوبی کسب کنید، و اما این دلیل نمی شود که در آزمون کنکور هم موفق نمی شوید.

پس به جای این که با خراب کردن آزمون های آزمایشی زانوی غم بغل کنید، کمی باهوش باشید و به کمک مشاوری خبره به دنبال نقاط ضعف خودتان و علل بروز این مشکلات بگردید تا بتوانید آن ها را برطرف کنید.

● درس خواندن در ساعات طولانی

تفکر رایجی که معمولاً در باور بسیاری از دانش آموزان انسانی ریشه کرده، ساعت بالای مطالعه بوده و هست. فراموش نکنید که مطالعه مفید و پربار با اینکه صرفاً بخواهید ساعات زیادی را پشت میز بنشیند و به طور روزنامه وار نگاهی را بر روی مباحث بیندازید از زمین تا آسمان فرق دارد. در بسیاری از مواقع این طرز فکر دانش آموزان را به دام اشتباهات می اندازد. در این شرایط شما شاهد این موضوع خواهید بود که علی رغم مطالعه زیاد، نتیجه عکس می گیرید و موفقیتی را بدست نمی آورید. مسلماً حق دارید که از عملکرد خودتان ناامید و خسته شوید اما با آگاهی لازم در این مورد می توانید بهترین برنامه ریزی کنکور انسانی را برای خود انتخاب کنید. 🌠

درس خواندن دانش آموز انسانی

این که هر کسی حداقل روزی ۱۴ تا ۱۵ ساعت درس نخواند، نمی تواند در کنکور انسانی موفق شود باور بسیار غلطی است. شما حتی اگر روزی ۷ الی ۸ ساعت هم درس بخوانید، می توانید به موفقیت برسید، اما شرط آن این است که ساعات مطالعه شما مفید باشد و پراکنده و همراه با حواس پرتی نباشد.

پس خودتان را با هیچ کس دیگری مقایسه نکنید و ضمن شناخت خودتان سعی کنید ساعات مفید مطالعه را افزایش دهید.

● نداشتن رتبه های خوب کنکوری در خانواده

اگر تا به حال هیچ یک از اعضای خانواده و اطرافیان شما نتوانسته اند رتبه خوبی در کنکور انسانی کسب کنند، دلیل نمی شود که شما هم نتوانید. اصلاً بیایید این گونه فکر کنید که شما اولین نفری در خانواده تان هستید که قرار است با رتبه ای عالی در دانشگاهی برتر قبول شوید و آغازگر این راه در خانواده تان باشید.

اینکه عده از گمان می کنند استعدا ذاتی است، و داشتن پیشینه های درسی درخشان در خانواده و فامیل می تواند موفقیت و یا عدم موفقیت آنها را در پی داشته باشد مزاح است مگر نه؟! 😂 در واقع این یک کلیشه جا افتاده در میان بسیاری از افراد است که با آن انگیزه خودشان را برای ادامه راه از بین می برند. بنابراین این تصور اشتباه هر چراغ سبزی را برایتان قرمز می کند، پس به هیچ وجه اجازه ندهید این تفکر ملکه ذهنتان شود.

● استعداد نداشتن در بعضی از دروس

شاید شما در درسی مثل اقتصاد یا فلسفه و منطق ضعیف تر از دیگر درس هایتان باشید، اما با تکرار این جمله که من در این درس های بی استعداد هستم، نه تنها مشکلی حل نمی شود، بلکه روان شما برای خواندن درس هایی که در آن ها مسلط هستید هم بهم می ریزد.

پس به جای این کار سعی کنید با برنامه ریزی صحیح و تلاش بیشتر، تبحر خود را در درس هایی که در آن ها ضعف دارید، افزایش دهید و اتفاقاً آن ها را به نقاط قوتتان تبدیل کنید.

● عدم امکان پرداخت هزینه های کلاس کنکور

همان طور که گفتیم هر ساله تعدادی از رتبه های برتر کنکور را افرادی تشکیل می دهند که در مناطق محروم کشور زندگی می کنند و حتی شاید گاهی به موبایل هم دسترسی ندارند. پس وقتی این افراد با این شرایط سخت از پس کنکور برمی آیند، حتماً شما هم می توانید بدون کلاس کنکور و تنها با خواندن اصولی منابعی که در اختیار دارید، در رشته های خوب قبول شوید.

در ضمن اگر فکر می کنید حتماً به این کلاس ها احتیاج دارید، اما محرومیت از آن ها ذهن شما را آشفته می کند، می توانید با پرداخت هزینه ای مناسب در کلاس های آنلاین و کاربر محور باشگاه اومند که توسط برترین اساتید کشور برگزار می شوند، ثبت نام کنید.

برای پاسخ به این سوال که مشاوره شخصی سازی شده در کنکور انسانی چگونه انجام می شود پیشنهاد می کنیم این مطلب را از طریق لینک آن مطالعه کنید.

برنامه ریزی کنکور انسانی

پس چگونه برای موفقیت در کنکور انسانی برنامه ریزی کنیم؟

شما با باور توانایی های خودتان و ایجاد افکار مثبت در ذهنتان قادر هستید که حتی کوه ها را جا به جا کنید، کنکور که چیزی نیست! اصلاً باشگاه اومند به این دلیل به وجود آمده که به شما ثابت کند که به شرط تلاش شما، هیچ غیر ممکنی وجود ندارد.🌟

پس اگر شما هم دوست دارید از تجربه اساتید و مشاوران این باشگاه در زمینه برنامه ریزی آنلاین کنکور انسانی بهره مند شوید، در کلاس هایی کاربر محور با جمعیت محدود شرکت کنید و پرونده ای اختصاصی از روند پیشرفت خود داشته باشید، همین الان گوشی تلفن را بردارید و با شماره تلفن های باشگاه (در انتهای صفحه) تماس بگیرید و یا از طریق این قسمت اطلاعات خود را وارد کنید تا ما با شما تماس بگیریم و به سوالاتتان پاسخ دهیم.

اومند متخصص تحقق آروزهای شما است، پس فقط یک آرزو کن و بنفش شو.💜