۷ نرم افزار برتر برای ساخت موشن گرافیک با گوشی
همه ما به خوبی می دانیم که یکی از پر مخاطب ترین محتواهای تصویری امروزی، موشن گرافیک ها هستند؛ چرا که از این طریق می توان به شیوه ای جذاب با بیننده ارتباط برقرار کرد و محتوا و پیام مورد نظر را به کمک عناصر متحرک به او انتقال داد. اما جالب است بدانید که در حال حاضر اگر شما دوره های آموزش موشن گرافیک را گذرانده باشید، اما به کامپیوتر و نرم افزارهای ساخت و ویرایش موشن گرافیک دسترسی نداشته باشید، می توانید از گوشی موبایلتان کمک بگیرید و کلیپ های جذابی خلق کنید!
در واقع اگر شما ذهن خلاق و خوش فکری داشته باشید و با گذراندن دوره های حضوری یا آموزش آنلاین موشن گرافیک به تسلط بالایی در ساخت این کلیپ ها رسیده باشید، می توانید با کمک اپلیکیشن های مخصوص سیستم عامل اندروید یا ios موبایل هم، چیزی شبی به همان پروژه هایی که با نرم افزارهای کامپیوتری طراحی می شوند را بدون نیاز به لپ تاپ بسازید و در شبکه های اجتماعی به نمایش بگذارید!
معرفی ۷ اپلیکیشن موبایلی برای ساخت موشن گرافیک
اگر هدفتان ساخت موشن گرافیک های کوتاه و جذاب برای شبکه های اجتماعی است و به دنبال خلق کلیپ های سنگین و فوق حرفه ای نیستید، می توانید روی برنامه های موبایلی ساخت موشن گرافیک حساب باز کنید! به همین منظور ما در این بخش بهترین اپلیکیشن ها برای ساخت کلیپ های موشن گرافیک که در هر دو سیستم عامل اندروید و ios کاربرد دارند را در اختیار شما قرار می دهیم. پس چشم از این مقاله برندارید!
● Kine Master
شما به کمک برنامه کاین مستر که یکی از بهترین و معروف ترین اپلیکیشن های ادیت ویدیو است، می توانید به خلق کلیپ های موشن گرافیک هم بپردازید. این برنامه به غیر از قابلیت ویرایش فریم به فریم، افکت ها و تم های جذابی را در اختیار شما قرار می دهد و به شما این امکان را می دهد که لایه های موشن گرافیک را تغییر دهید و حتی برای آن لوگو و متن بگذارید تا موشن گرافیکتان زیباتر و چشم نوازتر شود. البته ناگفته نماند که بخشی از قابلیت های این برنامه فقط با خرید اشتراک فعال می شوند، اما با این وجود با همان قابلیت های رایگان این برنامه هم می توان کلیپ های جذابی ساخت!
● Img Play
برنامه Img Play این امکان را در اختیار شما می گذارد که شما با بارگذاری عکس ها و ویدیوهای لحظه ای بتوانید کلیپ های کوتاه و موشن گرافیک بسازید. همچنین به کمک این برنامه می توان سرعت بخش های مختلف را تنظیم کرد و فیلترهای متنوعی اضافه نمود تا فیلم هایی که ساخته می شود، دیدنی تر باشند. به علاوه با افزودن عکس به ویدیو و ترکیب عکس ها با یکدیگر می توان استاپ موشن ساخت. ضمناً فراموش نکنید که برای حذف واتر مارک های روی ویدیو، دسترسی به استیکرها و دادن افکت های حرکتی به متن، باید اشتراک این برنامه را خریداری کنید. البته خوبی این برنامه این است که اشتراکی که برای آن ها تهیه می کنید، نیاز به تمدید مجدد ندارد!
● Adobe Spark
جالب است بدانید که اداب اسپارک که یکی از قدرتمندترین برنامه های ساخت موشن گرافیک است، در دو نسخه موبایلی و کامپیوتری عرضه می شود. شما با کمک این برنامه می توانید، هم از میان قالب های انیمیشنی آن برای ساخت موشن گرافیک ایده بگیرید و هم آن ها را به شکل شخصی سازی شده در بیاورید و موشن گرافیکی هنری خلق کنید و حتی فایل های صوتی هم به آن اضافه نمایید. قطعاً قابلیت های این اپلیکیشن به همین جا ختم نمی شود، اما شما برای استفاده از همه آن ها نیاز به خرید اشتراک دارید.
● Flipa Clip
اگر به دنبال برنامه موبایلی می گردید که به کمک آن تنها در عرض چند دقیقه بتوانید ایده های خود را با طراحی فریم به فریم و نقاشی برای هر فریم موشن گرافیک پیاده کنید، Flipa Clip همان چیزی است که به آن نیاز دارید! ضمناً شما در این برنامه به لایه های مختلف ویدیو هم برای ساخت کلیپ موشن گرافیک دسترسی خواهید داشت.
● Pics Art
لازم است بدانید که پیکس آرت تنها برای ادیت و طراحی عکس و ویدیوهایی که در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام استفاده می شود کاربرد ندارد، بلکه می توان از آن برای ساخت موشن گرافیک هم استفاده کرد. به علاوه این برنامه رایگان، امکان افزودن استیکرهای مختلف، افکت ها، ترنزیشن ها، موزیک های پس زمینه و فیلترهای ترند شده شبکه های اجتماعی را به ویدیوهای شما فراهم می کند.
● Mojo
این برنامه که برای ساخت موشن گرافیک های ساده کاربرد دارد، قالب های متعددی را در دسته بندی های مختلف در خودش جای داده است و آنچه که این برنامه را جذاب تر می کند این است که این امکان را به شما می دهد المان های آن را به شکل دلخواه و شخصی سازی شده در بیاورید و در ویدیوی موشن گرافیکتان استفاده کنید.
● Power Director
یکی دیگر از معروف ترین برنامه ها برای ساخت موشن گرافیک، برنامه Power Director است که علاوه بر این که کار با آن ساده و دلچسب است، امکان افزودن صدا، فایل صوتی، اضافه کردن عکس و افکت های جذاب به کلیپ ها را فراهم می کند و به شما اجازه می دهد که بدون نیاز به گرفتن خروجی، آنچه ساخته اید را در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، یوتیوب و فیسبوک به اشتراک بگذارید.
برای این که بدانید مبتدی ها یادگیری موشن گرافیک را از کجا آغاز کنند، خواندن این مقاله را از طریق لینک آن از دست ندهید.
جمع بندی از آنچه درباره برترین نرم افزارها برای ساخت موشن گرافیک با موبایل گفته شد
اگر شما موشن گرافیک را به شکل حرفه ای یاد گرفته باشید، به راحتی می توانید در زمانی که عجله دارید و به لپ تاپ دسترسی ندارید، دست به دامن اپلیکیشن های موبایلی شوید و با آن ها کلیپ های موشن گرافیک بسازید!
خب حالا چگونه در موشن گرافیک حرفه ای شوید؟ پاسخ این سوال در کلاس های آموزش آنلاین صفر تا صد موشن گرافیک باشگاه اومند نهفته است که تا به حال با آموزش های کاربر محور خود توانسته موشن گرافیست های کاربلدی را روانه بازار کار کند. پس اگر شما هم می خواهید به جای استفاده از پکیج های آفلاین، آموزش موشن گرافیک را در ارتباط آنلاین و مستقیم با استاد خود یاد بگیرید و حرفی برای گفتن در این حرفه داشته باشید، کافیست که یا از طریق💜 شماره تلفن باشگاه در انتهای صفحه با ما تماس بگیرید یا این که فرم مشخصات را از طریق این لینک تکمیل کنید و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.
بنفش و پر انرژی باشید!