یادگیری موشن گرافیک برای بازار کار
همه ما روزانه افکت های خیره کننده ای در تلویزیون یا فضای مجازی می بینیم که حاصل هنر موشن گرافیک و دستان توانمند طراحان آن است.
همین موضوع باعث شده که افراد زیادی به فکر شرکت در کلاس های آموزش موشن گرافیک بیفتند تا این مهارت را یاد بگیرند و حرفی برای گفتن در این حرفه داشته باشند. ولی آنچه که درباره یادگیری موشن گرافیک فراموش می شود این است که شرط ماهر شدن در این حرفه صبوری و خستگی ناپذیری است.
یعنی چه؟ یعنی شما نمی توانید فقط صرف این که در دوره حضوری یا دوره آنلاین موشن گرافیک شرکت کرده اید انتظار داشته باشید که شب بخوابید، صبح بیدار شوید و ببینید که موشن گرافیک را فوت آب هستید!😁
قطعاً حتی اگر در اومند هم آموزش دیده باشید، باز هم بی نیاز از تمرین و تلاش برای پیشرفت نخواهید بود!😉
برای موشن گرافیست شدن به چه مهارت هایی نیاز دارید؟
اگر فرد خلاقی هستید و به دنبال شغلی می گردید که همیشه بتوانید چیزهای جدیدی خلق کنید و توجه های بسیاری را به سمت خود جلب کنید، موشن گرافیک یکی از بهترین شغل هایی است که می تواند شما را در این مسیر قرار دهد. اما عجله نکنید! شما قبل از هر کاری باید از مهارت هایی که هر موشن گرافیستی به آن ها نیاز دارد مطلع شوید.
● باید طراحی های گرافیکی را بشناسید
یکی از مواردی که هر موشن گرافیستی باید با آن آشنایی داشته باشد، طراحی گرافیکی است؛ چرا که ممکن است همیشه یک لقمه آماده از عناصر گرافیکی در اختیار شما قرار نگیرد و شما مجبور شوید که هم طراحی گرافیکی را انجام دهید و هم آن ها را به شکل متحرک دربیاورید.😉
● مهارت های نقاشی و طراحی خود را تقویت کنید
اگر شما بتوانید طرحی که قرار است در کامپیوتر طراحی کنید را ابتدا بر روی کاغذ پیاده سازی کنید، می توانید ایده های خود را به روش های مختلف تست کنید و وقتی به نتیجه نهایی رسیدید، کار را با سرعت بیشتری پیش ببرید.
● باید روانشناسی رنگ ها را بشناسید
دنیای موشن گرافیک با رنگ ها پیوند خورده است و شما زمانی می توانید ادعا کنید که آموزش حضوری یا آموزش آنلاین موشن گرافیک برایتان مفید بوده و شما را به موشن گرافیستی چیره دست تبدیل کرده که درک درستی از تئوری و روانشناسی رنگ ها داشته باشید! یعنی چه؟ یعنی شما باید بدانید که چه رنگی می تواند جامعه مخاطبان شما را بیشتر درگیر کند تا با آن ارتباط بیشتری برقرار کنند و اعتماد شکل بگیرد. در واقع استفاده هوشمندانه از رنگ ها در هنر موشن گرافیک باعث می شود که حسی که مدنظر شما است به مخاطب منتقل شود و او را با خودش همراه کند.
● انیمیشن را به عنوان جز جدایی ناپذیر موشن گرافیک بدانید
درست است که انیمیشن و موشن گرافیک تفاوت هایی با یکدیگر دارند، اما نباید فراموش کنید که لازمه ساخت موشن گرافیکی جذاب و چشمگیر این است که اصول انیمیشن در آن رعایت شده باشد.
یادتان باشد اگر ندانید که مثلاً باید در چه موقعیت هایی بزرگنمایی کنید یا این که چه حرکاتی باید سریع انجام شوند و چه حرکاتی آهسته تر، هر چقدر هم که داستانتان جذاب باشد، نمی توانید مخاطب را میخکوب کنید!
● طراحی سه بعدی را یاد بگیرید
آیا تا به حال چشمتان به لوگوهای سه بعدی تبلیغاتی خورده؟ اگر دلتان می خواهد شما هم روزی طراح این مدل تبلیغات موشن گرافیک که روز به روز طرفداران بیشتری پیدا می کند باشید از کنار یادگیری این مهارت به سادگی عبور نکنید.
● در درک مفهوم تایپوگرافی یا حروف نگاری کوشا باشید
حتماً شما هم دیده اید که گاهی در موشن گرافیک علاوه بر تصاویر متحرک جذاب از متن هم استفاده می شود. فونت نوشتاری و شکل ظاهری کلماتی که در یک کلیپ موشن گرافیک به کار می رود بر اساس تایپوگرافی یا همان حروف نگاری مشخص می شود. پس به راحتی می توان حدس زد که موشن گرافیست ها باید با مفهوم تایپوگرافی آشنایی داشته باشند.
● با ۵ نرم افزار کاربردی برای ساخت موشن گرافیک آشنا باشید
همان طور که گفتیم بهتر است شما طراحی اولیه کار خود را بر روی کاغذ انجام دهید، اما آیا کار نهایی شما بر روی کاغذ رقم می خورد؟! قطعاً خیر، طبیعتاً شما برای ساخت نهایی پروژه به کامپیوتر نیاز دارید. پس اگر واقعاً دلباخته این حرفه هستید باید سعی کنید که به نرم افزارهای افتر افکت، Cinema 4D، پریمیر، فتوشاپ و ایلاستریتور مسلط شوید!
● سبک مختص به خودتان را داشته باشید
این که شما موشن گرافیک های برتر دنیا را تماشا کنید و از آن ها ایده بگیرید، نه تنها بد نیست بلکه بسیار هم مفید است، اما به شرطی که شما را به یک موتور مقلد تبدیل نکند!
شما برای این که بتوانید موشن گرافیست موفقی شوید باید به درجه ای از مهارت برسید که کارتان حکم امضای شما را داشته باشد و هر کسی آن را می بیند، بتواند منحصر به فرد بودن آن را درک کند و ناخودآگاه به یاد شما بیفتد. این همان معنای داشتن سبک شخصی است!
● پرزنت حرفه ای انجام دهید
شاید تعجب کنید که این موضوع را در بخش مهارت های لازم برای موشن گرافیست شدن قرار دادیم. اما واقعیت این است که شما در هر شغلی که باشید باید به جز کسب دانش و مهارت های لازم برای انجام آن کار، بتوانید خودتان را به خوبی به صاحبان مشاغل مختلف معرفی کنید تا به شما اعتماد کنند. به همین منظور شما می توانید از فضاهای پر رونق امروز از جمله لینکدین، اینستاگرام و تلگرام استفاده کنید، اما چگونه؟ اگر شما بتوانید با موشن گرافیک های جذاب و خلاق خود کاری کنید که مخاطبانتان محتواهای شما را به طور گسترده منتشر کنند، کم کم توجه و اعتماد صاحبان کسب و کار هم به دست می آورید و از همین طریق می توانید در پروژه های مختلفی همکاری کنید.
اگر هنوز هم برای یادگیری موشن گرافیک مردد هستید، حتماً مقاله ۵ دلیل برای یادگیری موشن گرافیک را مطالعه کنید.
یادگیری موشن گرافیک را از کجا شروع کنیم؟
یادگیری صفر تا صد موشن گرافیک در مشت شماست به شرطی که آموزش آن را به افرادی کاربلد بسپارید!✨
ما در باشگاه اومند به پشتوانه اساتید با تجربه خود فضایی را فراهم کرده ایم که شما بتوانید در کلاس هایی کاربر محور و همراه با آزمون و خطا این مهارت را یاد بگیرید. به علاوه در کلاس های آموزش غیر حضوری موشن گرافیک این مجموعه خبری از پکیج های آفلاین نیست و شما به صورت مستقیم و آنلاین با استاد خود در ارتباط هستید و از پشتیبانی همه جانبه کارشناسان متخصص ما نیز بهره مند می شوید.
پس اگر می خواهید از شر کلاس های شلوغ و بی ثمر خلاص شوید و به جای آن در کلاس هایی شرکت کنید که به واسطه جمعیت محدود خود (حداکثر ۱۰ نفر) بیشترین بازدهی را دارند، همین حالا با شماره تلفن باشگاه اومند (در انتهای صفحه) تماس بگیرید و یا فرم مشخصات را از طریق این قسمت پر کنید و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.
با اومند موشن گرافیک را بنفش طور یاد بگیرید!💜
دیدگاهتان را بنویسید