موشن گرافیک سه بعدی چگونه ساخته می شود؟
در دنیای تبلیغات امروزی موشن گرافیک های سه بعدی که دست شما را برای پرواز خلاقیتتان باز می گذارند، بسیار محبوب شده اند؛ چرا که به کمک نیروی جادویی آن ها می توان کسب و کارها را از این رو به آن رو کرد!
اما کار ساخت موشن گرافیک های حرفه ای به همین سادگی ها هم نیست و لزوماً هر کسی دوره های آموزش موشن گرافیک را گذرانده باشد، نمی تواند فیلم های حرفه ای و خیره کننده ای بسازد که پیامی را در جذاب ترین حالت ممکن به مخاطب منتقل کند!
بنابراین اگر می خواهید کاری کنید که به نوعی ویدیوهای موشن گرافیک شما به طور ملموس و عینی در تیررس نگاه مخاطبان و مشتریان قرار بگیرد و آن ها بتوانند با طرح های موشن گرافیکتان همزاد پنداری کنند، نه تنها باید در دوره های حضوری یا آموزش غیر حضوری موشن گرافیک شرکت کنید، بلکه باید به قدری تمرین کنید تا فوت و فن ساخت موشن گرافیک های سه بعدی را از بر شوید!✨
آشنایی با مراحل ساخت موشن گرافیک های سه بعدی
حتماً شما هم خوب می دانید که امروزه محتواهای تصویری از جمله موشن گرافیک به نسبت سایر انواع محتوا طرفداران بیشتری دارند. پس قطعاً به راحتی می توان تصور کرد که اگر این محتواها شکل سه بعدی به خود بگیرند، می توانند چه انقلابی در یک کسب و کار ایجاد کنند! بنابراین ما در این قسمت به شما آموزش می دهیم که چگونه و طی چه مراحلی از پس ساخت موشن گرافیک های سه بعدی بربیایید و هر بیننده ای را میخکوب کنید!
● نوشتن سناریو و داستان
قطعاً اگر پشت موشن گرافیک شما داستان و سناریویی نباشد، محکوم به شکست است؛ چرا که مخاطبان امروزی به قدری باهوش هستند که ویدیوی هدفمند را از یک فیلم بی هدف تشخیص می دهند و اگر شما در موشن گرافیکتان حرفی برای گفتن نداشته باشید، سریعاً از میدان به در خواهید شد! پس بعد از آماده سازی داستان کلیپتان، باید بدانید که برای ساخت یک موشن گرافیک سه بعدی موفق، اولاً زمان آن نباید از حداکثر ۳ دقیقه تجاوز کند و دوماً باید مخاطبان هدفتان را بشناسید و بدانید که قرار است مفاهیم را چگونه به این مخاطبان انتقال دهید؟ یعنی چه؟ یعنی شما باید مشخص کنید که سناریو و داستانی که طراحی کردید، قرار است دارای متن متحرک باشد یا خیر، صداگذاری داشته باشد یا نداشته باشد و یا تنها به صورت دیداری ساخته شود!
● ایجاد استوری برد
در این مرحله باید داستانتان را به فریم هایی تقسیم کنید و بعد فریم ها را به صورت تصویری بکشید تا کشف کنید که داستانتان قرار است چگونه به یک کلیپ چشم نواز تبدیل شود! البته نباید از تعیین مواردی مثل زوایای دوربین، ترکیب بندی، تداوم، حرکت اشیا و شخصیت ها و … نیز غافل شوید. خوبی این کار این است که نویسنده و طراح موشن گرافیک می توانند پیش از شروع طراحی نهایی، متن داستان و ایده هایی که به ذهنشان می رسد را با همفکری همدیگر بررسی و تکمیل کنند.
● تبدیل استوری بردها به طراحی های نهایی
حالا باید این طرح ها و استوری بردها را به طرح های گرافیکی اصلی تبدیل کنید و استایل ها و رنگ ها را به استوری بردها اضافه نمایید. اما فراموش نکنید که چون همه طرح های گرافیکی تولید شده، در مراحل نهایی انیمیشن مورد استفاده قرار می گیرند، باید این طراحی جزئیات با دقت و حوصله انجام شود!
● انیمیت کردن نهایی طراحی و ساخت موشن گرافیک سه بعدی
حالا که به مرحله ساخت طرح نهایی رسیدیم و باید همه موارد را با هم ترکیب کنیم، لازم است که حتماً به موارد زیر توجه کنیم تا موشن گرافیکی خیره کننده و چشمگیر ساخته شود!
* سبک انیمیشن
در این قسمت باید علاوه بر محو یا ظاهر شدن اشکال بر روی صفحه، به انتقال تصاویر از نقطه الف به نقطه ب که تاثیر بسزایی در شیوه داستان سرایی دارد توجه کنید تا انسجام داستان به هم نخورد.
* زمانبندی انیمیشن
طبیعتاً همان طور که از عنوان این قسمت مشخص است، در این بخش باید سرعت تغییر تصاویر را مدیریت و تنظیم کنید تا با سرعتی معقول جا به جا شوند؛ چرا که اگر این روند بیش از اندازه کند باشد، مخاطب را خسته و دلزده می کند و در مقابل هم اگر بیش از اندازه تند باشد، بیننده را گیج می کند و اجازه نمی دهد که مفهوم کلیپ را درک کند و همین منجر به شکست پروژه می شود!
* موسیقی
به جرئت می توان گفت که موسیقی یکی از مهم ترین عناصری است که به ویدیوی موشن گرافیک جان می بخشد و حال و هوای آن را تنظیم می کند. پس با ساخت یا انتخاب موسیقی هوشمندانه ای که با طرح شما همخوانی دارد، حتی خودتان هم از خروجی کارتان شگفت زده خواهید شد!🤩
* افکت های صوتی
در صورتی که به کمک افکت های صوتی بتوانید موشن گرافیک خودتان را پر بارتر کنید و به آن ارزش بیشتری ببخشید، بهتر است که از آن ها استفاده کنید، اما در غیر این صورت توصیه می شود که قید افزودن افکت های صدا به موشن گرافیکتان را بزنید، چون تنها باعث می شوند که حواس بیننده از اصل قصه منحرف شود!
چنانچه تمایل دارید که با ۴ گام لازم برای حرفه ای شدن در موشن گرافیک آشنا شوید، حتماً این مطلب را از طریق لینک آن مطالعه کنید.
چگونه در ساخت موشن گرافیک سه بعدی حرفه ای شویم؟
موشن گرافیک ها به خصوص آن هایی که به شکل سه بعدی ساخته می شوند، استاد ساده کردن مفاهیم و ایده های پیچیده هستند و دقیقاً به همین دلیل است که صاحبان کسب و کار به دنبال افرادی می گردند که با طی کردن آموزش های حضوری یا آموزش های آنلاین موشن گرافیک، حرفی برای گفتن در این حرفه داشته باشند!
پس اگر شما هم می خواهید یکی از افراد موفق این حوزه باشید، بهتر است که خودآموزی یا روش های قدیمی آموزش که برای همه یک نسخه واحد می پیچند را کنار بگذارید و در کلاس های آموزش آنلاین صفر تا صد موشن گرافیک باشگاه اومند ثبت نام کنید تا آموزشی متفاوت و کاربر محور را تجربه کنید و به واسطه فرصت هایی که برای آزمون و خطا در پروژه های مختلف به شما داده می شود، موشن گرافیستی چیره دست و ماهر شوید!
بدین منظور کافیست که همین الان گوشی تلفن را بردارید و با شماره تلفن باشگاه در پایین صفحه تماس بگیرید یا این که فرم مشخصات را از طریق این لینک تکمیل کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و پاسخگوی سوالات شما باشند.
با اومند سبک یادگیریت را اپدیت کن!💜
دیدگاهتان را بنویسید