معرفی پولسازترین موشن گرافیک ها و نحوه ساخت آن ها!
هر چه جلوتر می رویم و تکنولوژی بیشتر پیشرفت می کند، گرافیک پویا یا همان کلیپ های موشن گرافیک که ترکیبی از عناصر گرافیکی به همراه حرکت و صدا هستند، طرفداران بیشتری چه در بین بینندگان و چه در بین صاحبین کسب و کار پیدا می کنند.
اما باید بدانید که دنیای موشن گرافیک ها تنها به یک دسته تقسیم نمی شود و دقیقاً به همین علت است که روز به روز افراد بیشتری تمایل پیدا می کنند که در دوره های حضوری یا آموزش غیر حضوری موشن گرافیک شرکت کنند تا با یادگیری و آموزش موشن گرافیک های پر بیننده و پولساز، بیشتر به دیده شدن هنرشان کمک کنند و طبیعتاً به درآمدهای بالاتری برسند.
پس اگر شما هم می خواهید که معروف ترین انواع موشن گرافیک را بشناسید و بتوانید با خلق محتواهای مفید و جذاب، هم بیننده ها را میخکوب کنید و هم درآمدتان را زیر و رو کنید، کافیست که این مطلب را با دقت و ریزبینی مطالعه نمایید تا به آنچه که می خواهید دست پیدا کنید!
آشنایی با سبک معروف و پولساز موشن گرافیک
طبیعتاً برای این که موشن گرافیستی پولساز باشید، باید در کلاس های آموزش موشن گرافیک با متداول ترین و معروف ترین سبک های آن آشنا شوید. پس دنبالمان بیاید تا اطلاعاتتان را درباره ویدیو موشن، استاپ موشن، اینفو موشن و انیمیشن از این رو به آن رو کنیم!
● ویدیو موشن
ویدیو موشن که معمولاً در ساخت تیزرهای تبلیغاتی هم از آن استفاده می شود، ترکیبی از تصاویر گرافیکی و فیلم برداری است و می تواند پیام شما را با جذابیت بیشتری به مخاطب انتقال دهد و طبعاً آن را جذب خودش کند. در حقیقت در این روش مخاطب به اطلاعاتی دست پیدا می کند که تنها با یک فیلم برداری ساده نمی توانستیم این پیام ها را به این شکل جذاب و چشم نواز به او منتقل کنیم.
● استاپ موشن
همان طور که از اسم این سبک جذاب مشخص است، در تهیه این نوع موشن گرافیک ها از اشیایی ثابت و بدون تحرک مثل عروسک و لوگو در حالت های مختلف عکاسی می شود و بعد از قرار گرفتن تمام این تصاویر در کنار هم، فیلمی به نام استاپ موشن تولید می شود. در واقع استاپ موشن مثل این است که حرکت یک جسم را لحظه به لحظه ثبت کنید و بعد از آن یک کلیپ بسازید تا بتوانید پیامی را به مخاطب تفهیم کنید. ضمناً برای ساخت این نوع موشن می توان از نرم افزارهایی مثل Dragon Frame که دارای ویژگی های خاصی از قبیل تایم لاین و امکان زمانبندی تصاویر است، Stop Motion Pro Eclips که امکان تصویربرداری مستقیم از اجسام و ویرایش آن ها در محیط برنامه را فراهم می کند و IkitMovie که از پرده سبز پشتیبانی می کند و دارای افکت های صوتی متنوعی است، استفاده کرد. برای ساخت استاپ موشن باید علاوه بر تهیه عکس ها که هر بار باید تغییر کوچکی در صحنه ایجاد کنید و عکس بگیرید، لازم است که چند پیش نیاز زیر را در عکس برداری رعایت کنید:
- برای این که عکس ها خراب نشوند، دوربین باید در جایی ثابت و بدون لرزش قرار بگیرد.
- بهتر است که یا با تایمر عکس برداری کنید یا این که این کار را با کنترل از راه دور انجام دهید.
- چون ساخت استاپ موشن زمان بر است، بهتر است که از یک منبع نور مصنوعی مثل پروژکتور یا نور چراغ استفاده کنید.
- حواستان باشد که عکس ها سایه نداشته باشند؛ چون در غیر این صورت در تدوین فیلم به مشکل برمی خورید.
- حتماً یک پرده عکاسی یا کاغذ تک رنگ را در پشت صحنه قرار دهید تا صحنه ثابت باشد.
اما حالا خود این استاپ موشن ها انواع مختلفی دارند که در این قسمت به آن ها اشاره خواهیم کرد.
* استاپ موشن عروسکی
در ساخت این استاپ موشن ها از عروسک های مفصلی استفاده می شود؛ چرا که اندام این عروسک ها به راحتی تکان می خورد و می توان از آن در حالات مختلف عکس گرفت.
* استاپ موشن خمیری
به جرئت می توان گفت که هیچ چیز به اندازه خمیر، قابلیت انعطاف پذیری و تغییر شکل ندارد! بنابراین به راحتی می توان از آن در شکل های مختلف های مختلف عکاسی کرد و ویدیوهای استاپ موشن خلق نمود.
* استاپ موشن اشیا
شما می توانید به جای عروسک از اشیا هم برای ساخت استاپ موشن استفاده کنید. مثلاً فرض کنید که قرار است یک استاپ موشن برای آموزش کاردستی بسازید. خب طبیعتاً به راحتی می توانید قیچی، چسب و … را بدون دخالت دست تکان دهید و آموزش آن کاردستی را در ذهن مخاطبتان ماندگار کنید!
* کات اوت
اگر بازیگرهای کلیپ شما تکه های بریده شده کاغذ و پارچه باشند و قرار باشد که بعد از هر حرکت از آن ها عکس بگیرید و کلیپی جذاب بسازید، می توانید از کات اوت ها کمک بگیرید.
* پیکسلیشن
جالب است بدانید که در فیلم و سریال های تخیلی و فانتزی که امکان تصویربرداری از صحنه ها در دنیای واقعی وجود ندارد و انسان ها بازیگر هستند، از این روش استفاده می شود.
● اینفو موشن
اینفو موشن یعنی ترکیب اینفوگرافیک و موشن گرافیک به شیوه ای خلاقانه و منحصر به فرد! با کمک این سبک از موشن گرافیک می توان اطلاعات مختلفی که شاید بیانشان سخت و ناملموس باشد را به زبانی ساده و در قالب تصاویر گرافیکی و متحرک مثل جدول، نقشه و متن در اختیار بیننده قرار داد. حالا برای این که بتوانید به کمک نرم افزارهایی مثل Visme، پاورپوینت، افتر افکت، Unreal و Blender، اینفوموشن های با کیفیتی بسازید باید چند نکته زیر را به خاطر داشته باشید:👇
- ۱- الگوی گرافیکی را کار خود را متناسب با محتوا و مقدار داده هایتان انتخاب کنید تا کلیپتان جذاب تر شود.
- سعی کنید مهم ترین مسائل و ارقام را پوشش دهید و برجسته کنید و از خیر مسائل کم اهمیت بگذرید!
- برای این که محتوایتان حالت نمایش پرده ای یا فیلم داشته باشد، بهتر است که از تبدیل کننده اینفوموشن مثل Animaker کمک بگیرید.
- یادتان باشد که همیشه محتوای حاوی روایت، جذاب تر است.
● انیمیشن
انیمیشن ها به کمک گرافیک و نقاشی های متحرک و کاراکترهای انسانی، حیوانی و … به روایت یک داستان می پردازند و در واقع تفاوت اصلی آن ها با موشن گرافیک ها نیز در همین است که این ها بر خلاف موشن گرافیک ها که کارشان انتقال پیام و اطلاعات به مخاطب است، بیشتر جنبه داستانی و سرگرمی دارند. اما در کل از آنجایی که پایه انیمیشن ها نیز تصاویر متحرک است، پس می توان انیمیشن را هم جزئی از موشن گرافیک دانست که اتفاقاً بسیار هم پولساز است. برای ساخت انیمیشن هم باید ابتدا داستان را روی کاغذ بیاورید تا با بررسی همه ابعاد آن متوجه شوید که آیا ارزش ساخت دارد یا خیر؟ حالا با فرض این که داستان خوبی روایت کرده باشید، باید به شخصیت قصه بپردازید و درباره ویژگی های آن، شکل و ظاهر شخصیت و این که آن داستان در کجا و چه زمانی روایت شود، فکر کنید و بعد استوری برد خود را طراحی نمایید.
اما کار به همین جا ختم نمی شود، چون شما باید ایده تان را به طرحی سه بعدی تبدیل کنید و مدل سازی انجام دهید تا هر ایرادی در مدلتان وجود دارد، در همین مرحله رفع شود. سپس باید مثل قطعات یک ماشین، آن شخصیت را سرهم بندی کنید و بعد هم به بافت دهی بپردازید تا همه عناصر جلوی دوربین، واقعی به نظر برسند.
و در نهایت نوبت به سه مرحله پایانی می رسد! پویانمایی یا همان به حرکت در آوردن عناصر، نماپردازی یا رندرگیری که بهتر است با چند مانیتور انجام شود تا ببینید آنچه ساخته اید چطور شده است و ترکیب بندی که باید همه جزئیات را در کنار هم قرار دهید و آن ها را تکمیل کنید تا پروژه ای بی نقص داشته باشید!
ضمناً اگر قصدتان خلق انیمیشن های کوتاه است، می توانید از نرم افزارهایی مثل Blender، Adobe Animate، Adobe Character Animator و Crello کمک بگیرید و اگر به دنبال ساخت انیمیشن های حرفه ای هستید، می توانید دست به دامن برنامه هایی مثل ۳dsmax و Moho شوید.
برای مطالعه مقاله یادگیری موشن گرافیک برای بازار کار از طریق لینک مربوطه اقدام کنید.
چگونه زیر و بم پولسازترین موشن گرافی ها را یاد بگیریم؟
برای پیشرفت در هنر موشن گرافیک و رسیدن به درآمدهای بالا از آن، بهترین کار این است که خودآموزی را کنار بگذارید و در دوره های آنلاین موشن گرافیک شرکت کنید. البته نه هر کلاسی، بلکه شما باید در دوره هایی شرکت کنید که صفر تا صد این مهارت را بر اساس توانایی ها و اهداف فردیتان به شما یاد دهند تا شما شاهد موفقیت های چشمگیر خود باشید!
حالا کجا دوره های آموزش آنلاین صفر تا صد موشن گرافیک را به شکل کاربر محور برگزار می کند؟ دقیقاً به هدف زدید!🎯 باشگاه اومند همان جایی است که شما برای یادگیری اصولی موشن گرافیک به آن نیاز دارید؛ چرا که علاوه بر این که شما هر جلسه به صورت مستقیم و در کلاسی با جمعیت محدود (حداکثر ۱۰ نفره) با استاد خود در ارتباط هستید، می توانید پروژه های زیادی را به صورت آزمایشی انجام دهید تا دستتان راه بیفتد و اشتباهاتتان به حداقل برسد.
پس منتظر چه هستید؟ همین حالا گوشی تلفن را بردارید و با شماره تلفن باشگاه در پایین صفحه تماس بگیرید یا فرم مشخصات را از طریق این قسمت تکمیل کنید تا ما در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.
با اومند، تنها یک آرزوی بنفش کن و مابقیش را به تیم حرفه ای ما بسپار!💜