مسیر تبدیل شدن به یک فتوشاپ کار حرفه ای چیست؟
این روزها فتوشاپ در حوزه های حرفه ای مختلف رخنه کرده و تنها به ادیت تصاویر محدود نمی شود و دقیقاً همین عامل باعث شده که هیچ فتوشاپ کار ماهری بیکار نماند! خوشبختانه برای این که شما در این کار حرفی برای گفتن داشته باشید، نیازی نیست که حتما تحصیلاتتان در زمینه گرافیک باشد، بلکه گذراندن دوره های آموزش فتوشاپ به شرط کاربر محور بودن می توانند شما را در این مسیر قرار دهند.
چرا می گوییم آموزش فتوشاپ به شیوه کاربر محور؟ چون تنها در این صورت است که شما می توانید به شکل اصولی و بر اساس توانایی های فردی خودتان، مبانی فتوشاپ را یاد بگیرید و به درآمدی کم نظیر در این حرفه دست پیدا کنید!
پس اگر تنها به یادگیری ادیت های ساده تصاویر در فتوشاپ که یکی از محبوب ترین نرم افزارهای طراحی است، قانع نیستید و می خواهید دانش خود را در این زمینه زیر و رو کنید و فتوشاپ کار ماهری شوید، چشم از این مقاله برندارید!👀
۶ قدم بنفش برای یادگیری اصولی فتوشاپ
همان طور که می دانید امروزه فتوشاپ یکی از بهترین ابزارها برای ساخت و ویرایش تصاویر، ساخت انیمیشن سه بعدی، طراحی کارت ویزیت، لوگو و … است و همین کاربردها باعث شده که روز به روز به عاشقان این حرفه افزوده شود!😉 اما حرفه ای شدن در هر کاری به برداشتن قدم هایی نیاز دارد و قطعاً فتوشاپ هم از این قاعده مستثنی نیست! پس با ما همراه باشید تا ابتدا قدم های لازم برای یادگیری این حرفه را به شما آموزش دهیم و بعد به سراغ تکنیک های لازم برای حرفه ای شدن و خوش درخشیدن در فتوشاپ برویم!✨
● در یادگیری مفاهیم پایه گرافیکی کوشا باشید
بحثی در این نیست که تکرار و تمرین، یکی از ضروری ترین المان های لازم برای تبدیل شدن به فتوشاپ کاری حرفه ای است، اما بدیهی است که شما تا الفبای چیزی را به خوبی یاد نگیرید، آن طور که باید و شاید نمی توانید به سایر بخش های آن هم مسلط شوید! بنابراین برای ماهر شدن در فتوشاپ باید در دوره ای شرکت کنید که حتماً در همان ابتدای کار، شما را با مفاهیمی مثل هماهنگی، کنتراست، فضای منفی، ریتم و … آشنا کنند تا شما بعداً بتوانید میوه آنچه کاشته اید را به خوبی برداشت کنید!😍
● در فضای فتوشاپ گشت و گذار کنید!
اگر واقعاً دوست دارید نرم افزار فتوشاپ را یاد بگیرید، باید در همان ابتدای کار، بخش ابزارها، تول بارهای اصلی فتوشاپ و میانبرها را شخم بزنید تا کمی فضای کاری فتوشاپ دستتان بیاید و راحت تر بتوانید دوره های آموزشی را پشت سر بگذارید!
● هر روز برای یادگیری یک ابزار وقت صرف کنید
حتماً نوار ابزار باریکی که در سمت چپ برنامه کاربردی فتوشاپ وجود دارد به چشمتان خورده است! هر کدام از ابزارهای این نوار، زیر مجموعه هایی دارد که متخصص آسان تر کردن کار شما هستند. در واقع شما در این برنامه به حدود ۶۵ ابزار برای کراپ کردن، رنگ آمیزی، شکل کشیدن و … دسترسی دارید. اما آیا می توان یک دفعه به همه این ابزارها مسلط شد؟ قطعاً خیر! بهترین کار این است که شما هر روز فقط برای یادگیری یکی از آن ها وقت صرف کنید تا هم با مشکل سردرگمی در اطلاعات مواجه نشوید و هم کم کم به تسلطی باور نکردنی در تک تک آن ها برسید!🚀
● از ریز مهارت های فتوشاپ سر دربیاورید!
دانستن این که فتوشاپ فقط برای ویرایش تصاویر کاربرد ندارد و شما به وسیله آن می توانید ادیت ویدیو، طراحی پوسترهای تایپوگرافی، طراحی خبرنامه HTML، طراحی ایمیل، طراحی لباس و … را انجام دهید، به شما کمک می کند که در این حرفه خوش بدرخشید!
● کار متخصصین حرفه ای فتوشاپ را در فضای اینترنت دنبال کنید
علاوه بر شرکت در دوره های آموزش فتوشاپ، دنبال کردن فتوشاپ کاران حرفه ای که در زمینه مورد علاقه شما کار می کنند، بهتان کمک می کند که در کارتان به روزتر و متخصص تر باشید.
● مهارتتان را با قبول کارهای کوچک محک بزنید
برای این که خودتان را به چالش بکشید، می توانید بعد از یادگیری فتوشاپ، کارهای ساده گرافیکی را قبول کنید تا ببینید به عنوان یک تازه کار، در چه سطحی هستید. مثلاً شما می توانید کارتان را از ترمیم یک عکس آسیب دیده یا حذف پس زمینه چند عکس شروع کنید.
اگر در فتوشاپ مبتدی هستید، پیشنهاد می کنیم مطالعه مقاله مبتدی یادگیری فتوشاپ را از کجا آغاز کنند را از طریق لینک آن از دست ندهید.
برای حرفه ای شدن در نرم افزار فتوشاپ به چه اقداماتی نیاز داریم؟
یادگیری فتوشاپ با حرفه ای و استاد شدن در آن از زمین تا آسمان فرق می کند و نیازمند گام هایی است که در این بخش به آن ها خواهیم پرداخت.
- یادتان باشد تا اشتباه نکنید، در کاری مهارت پیدا نمی کنید. بنابراین یکی از مهم ترین قدم ها برای حرفه ای شدن در فتوشاپ این است که بسیار آزمون و خطا کنید تا با یادگیری مدیریت چالش ها به مهارت در این حرفه برسید.
- اگر حقیقتاً دوست دارید که اسمی در فتوشاپ در کنید، باید در کلاس های آموزشی این برنامه شرکت کنید، چون منابع رایگان موجود در اینترنت می توانند به عنوان یک غذای مکمل به حساب بیایند، اما قطعاً جای غذای اصلی، یعنی دوره های آموزشی را نمی گیرند!
- حتماً از طریق فضای مجازی یا مجله های تخصصی فتوشاپ، کار هنرمندان حرفه ای این حوزه را پیگیری کنید تا هم بتوانید از تجارب آن ها استفاده کنید و هم از آن ها ایده های نو و به روز بگیرید.
- در انجمن های فعال گرافیکی عضو شوید تا هنرتان هم در بین صاحبان کسب و کار و هم در بین مشتریان شناخته شده تر شود.
- خودتان را فقط به یادگیری و آموزش فتوشاپ محدود نکنید و کار با برنامه هایی مثل افتر افکت هم یاد بگیرید تا با ادغام آن ها با همدیگر بتوانید پروژه های جذاب تری خلق کنید!
- سعی کنید آنچه از فتوشاپ بلد هستید را به دیگران هم یاد دهید تا مرتب مطالب مرتبط با این حرفه در ذهنتان مرور شود و به خاطر آموزش هم که شده خودتان را به روز نگه دارید!
- هر بار نسخه جدیدی از فتوشاپ منتشر می شود، حتماً با آن سر و کله بزنید تا از جزئیات تغییرات سر دربیاورید و بتوانید حرفه ای تر عمل کنید.
چگونه فتوشاپ را قورت دهیم؟
هر چه در دنیای دیجیتال امروزی جلوتر می رویم، می بینیم تنها کسانی موفق هستند که خودشان را به مهارت های مختلف مثل فتوشاپ مجهز کرده اند! پس چرا شما از این قافله عقب بمانید و در فتوشاپ حرفه ای نشوید، آن هم در زمانی که ما در باشگاه اومند، کار شما را با دوره های آموزش آنلاین فتوشاپ به شکل کاربر محور آسان کرده ایم؟!
دیگر چی بهتر از این که در دوره ای آموزش ببینید که مهارت ها و توانایی های فردی هر نفر در راس آموزش قرار بگیرد و تک تک کاربران فرصت تست پروژه های آزمایشی مختلف را داشته باشند تا به مهارتی چشمگیر در حرفه فتوشاپ برسند؟!
پس معطل چی هستید؟ فرصت را غنیمت بشمارید و همین حالا از طریق شماره تلفن باشگاه در پایین صفحه یا تکمیل فرم مشخصات از طریق این قسمت با ما در ارتباط باشید تا این مهارت را در محیطی آنلاین و با جمعیتی کنترل شده (حداکثر ۱۰ نفره) آموزش ببینید و سری در سرها متخصصان فتوشاپ دربیاورید!🤩
با اومند، موفقیتی بنفش در یک قدمی شماست!💜
دیدگاهتان را بنویسید