شیرینی ها و چالش های یادگیری زبان ترکی
از شما می پرسیم اصلاً مگر یادگیری یک زبان جدید از جمله آموزش زبان ترکی استانبولی بدون چالش امکان پذیر است؟! طبیعتاً وقتی شما می خواهید زبان دیگری را در کنار زبان مادریتان یاد بگیرید با چالش هایی از قبیل یادگیری گرامر، لغات و … آن زبان هم برخورد خواهید کرد.
اما واقعیت این است که اگر دلباخته یادگیری زبان ترکی استانبولی باشید و هدفی مثل گشت و گذار در خیابان های استانبول و برقراری ارتباط آسان با مردم این کشور توریستی را در ذهن خود بپروانید، می توانید این چالش ها را برای خودتان مثل قند شیرین کنید!😉
تازه جالب است بدانید که این زبان تنها مختص کشور ترکیه نیست و شما در برخی از مناطق کشورهایی مثل یونان، بلغارستان، رومانی، آلبانی، صربستان و عراق هم می توانید به زبان ترکی صحبت کنید.
پس بدون ترس از چالش های یادگیری این زبان، کفش های آهنین خود را بپوشید و محکم و استوار در مسیر آموزش زبان ترکی قدم بردارید! اگر هم تا امروز به دلیل مشغله های فراوان از یادگیری زبان ترکی جا مانده اید، اصلاً نگران نباشید! چون خوشبختانه در عصری هستیم که با یک کلیک ساده می توانید از آموزش آنلاین زبان ترکی استانبولی برخوردار شوید و هدفتان را فدای زمان محدودتان نکنید!
رایج ترین چالش های یادگیری زبان ترکی استانبولی چه هستند؟
شاید برخی فکر کنند که چون زبان ترکی استانبولی خیلی از دنیای زبان انگلیسی فاصله دارد، پس یادگیری آن خیلی مشکل است. اما اگر با چند چالش رایج برای یادگیری این زبان آشنا شوید، می بینید که زبان ترکی، آن غولی نیست که در ذهنتان ساخته اید!
به یادگیری الفبای لاتین نیاز دارید
اگر حروف لاتین را یاد بگیرید، بهتر می توانید بر زبان ترکی مسلط شوید. در زبان ترکی هر حرف یک صدا دارد، یعنی مثلاً حرف z همیشه صدای “ز” می دهد یا مثلاً بر خلاف زبان انگلیسی که “sh” یک صدا دارد اما از دو حرف تشکیل شده، در زبان ترکی این صدا مربوط به یک حرف یعنی “ş” است. همچنین در زبان انگلیسی کلمه ای مثل “x” از یک حرف اما از دو صدای k و s تشکیل شده است، ولی در زبان ترکی صدای “ک” و صدای “س” با دو حرف k و s نشان داده می شود.
باید تلفظ صحیح حروف را یاد بگیرید
یادگیری تلفظ صحیح حروف چیز جدیدی نیست؛ چرا که شما برای یادگیری هر زبانی باید بتوانید حروف آن را به درستی تلفظ کنید. اما آنچه در زبان ترکی چالش برانگیز است این است که شما باید تلفظ حروفی مثل Ü، Ö و Ş را که در زبان های دیگر کمتر مورد استفاده قرار می گیرند را یاد بگیرید. شاید در ظاهر یادگیری تلفظ این حروف کمی ترسناک به نظر برسد، اما ما به شما قول می دهیم که اگر تکرار و تمرین زیاد را فراموش نکنید، به زودی این حروف ملکه ذهنتان می شوند.
باید بتوانید با افزودن پسوند، کلمه جدید بسازید
در زبان ترکی هم مثل زبان فارسی، باید پسوندهایی به آخر کلمات اضافه کنید تا کلمات جدید ساخته شوند. برای مثال yol به معنی راه است، اما وقتی پسوند dan به آن اضافه می شود، تبدیل به کلمه yoldan به معنی از راه خواهد شد.
اما شاید از خودتان بپرسید که تا اینجای قضیه که ظاهراً خیلی ساده بود، پس چالش آن چیست؟ چالش ماجرا این است که شما باید بدانید این پسوندها بسته به این که کلمه شما به حرف صدادار ختم شده است یا خیر، متفاوت هستند!
به عنوان مثال وقتی پسوند lar یا ler به کلمات مفرد افزوده می شود آن ها به جمع تبدیل می شوند. اما چه زمانی باید از این دو پسوند استفاده کرد؟ اگر کلمه ای به حروف صدادار سخت مثل a و u ختم شود پسوند جمع lar استفاده می کنیم و اگر به حروف صدادار نرم از جمله i و Ü ختم شود باید پسوند ler را به کار ببریم. البته فراموش نکنید که استثناهایی هم در این بین وجود دارد.
در زبان ترکی جنسیت معنایی ندارد و از حروف تعریف استفاده نمی شود
جالب است بدانید که در زبان ترکی استانبولی از حروف تعریف مثل The یا a و an استفاده نمی شود. همچنین شما ضمایر مشخصی برای جداسازی دو جنس مونث و مذکر ندارید و برای هر دو آن ها باید از حرف “o” استفاده کنید. شاید این مسئله در ظاهر کار شما را راحت تر کند ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که مثلاً وقتی نتوانید جنسیت فرد را از طریق جمله متوجه شوید باید حس شنوایی خود را تقویت کنید تا بتوانید بر اساس شواهد دیگری که گفته می شود به جنسیت پی ببرید.
جهت آشنایی با ۵ مزیت یادگیری زبان ترکی استانبولی حتماً بر روی لینک مربوطه بزنید و این مطلب کاربردی را مطالعه کنید.
با خیالی آسوده سفر کنید 💫
ترکیه بهشتی است برای سفر کردن! در حقیقت شهر های پر هیجان با خط ساحلی شگفت انگیز و غذاهای بی نظیر و… در کنار هم جمع شده اند تا سفری فراموش نشدنی را برای شما رقم بزنند. از آنجایی که ترکیه کشور همسایه ما است، و از لحاظ فرهنگی بیش از سایر کشور ها به ما نزدیک است باعث شده مقصد شیرینی برای سفر و مهاجرت باشد. اگر ما بخواهیم به راحتی به ترکیه سفر کنیم لازم است که بتوانیم به زبان آنها صحبت کنیم. نباید انتظار داشته باشیم که مردم این کشور به زبان انگلیسی یا سایر زبان ها با ما ارتباط برقرار کنند. به تبع در این شرایط که نتوانیم به راحتی صحبت کنیم لذت سفر به شدت کمتر خواهد شد. تصور کنید برای سفر یا حتی یک مصاحبه شغلی فرصتی فوق العاده را بدست آورده اید، اما در صورتی که هیچ چیزی از آموزش زبان ترکی استانبولی را ندانید فرصت را از دست می دهید و به نوعی با یاد نگرفتن این زبان آسان در حق خودتان کوتاهی کرده اید. پس برای اینکه با خیالی آسوده و با آغوشی باز سفرتان را شروع کنید، قبل از آن انتظار می رود به یادگیری زبان ترکی بپردازید. 🚀
پس چگونه زبان ترکی را یاد بگیریم و بر این چالش ها غلبه کنیم؟
مهم ترین قدم برای این که بتوانید این چالش ها را به فرصت های شیرینی برای یادگیری بیشتر و بهتر زبان ترکی تبدیل کنید، این است که محیط مناسبی برای آموزش خود انتخاب کنید.
باشگاه اومند دقیقاً همان جایی است که شما برای آموزش زبان ترکی استانبولی به آن نیاز دارید! همه کاربران ما در این باشگاه از آموزش کاربر محور بهره مند می شوند! یعنی چه؟ یعنی همه اومندی ها دارای پرونده ای اختصاصی هستند تا شرایط و مهارت هر فرد به طور اختصاصی مورد بررسی قرار بگیرد و استاد بتواند در کلاسی با جمعیت محدود (حداکثر ۱۰ نفر) به نقاط ضعف و قوت هر کاربر رسیدگی کند و آموزش را بر مبنای آن ارائه دهد.
پس اگر از پکیج های آفلاین که اجازه نمی دهند شما به صورت مستقیم و آنلاین با استاد خود در ارتباط باشید خسته شده اید و می خواهید آموزشی متفاوت را تجربه کنید، هر چه سریع تر با شماره تلفن باشگاه (در انتهای صفحه) تماس بگیرید یا مشخصات خود را در این قسمت از سایت وارد کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.
شیرین ترین و بنفش ترین مسیر یادگیری زبان ترکی را با اومند رقم بزن.💜
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آشنایی با بهترین کتابهای آموزش زبان فرانسه
سلام و احوالپرسی در زبان فرانسه
شروع یادگیری زبان انگلیسی
توصیه های کاربردی برای یادگیری همزمان دو زبان
آموزش آنلاین یا حضوری، کدام یک برای کودک من مناسب است؟!
چگونه پروژه های فتوشاپ بگیریم؟!
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but
I’m not seeing very good success. If you know of
any please share. Thanks! You can read similar blog here: Eco wool