چگونه زبان ترکی را برای آزمون تومر بخوانیم؟
اگر هدفتان از آموزش زبان ترکی استانبولی این است که روزی برای تحصیل در دانشگاه های دولتی و خصوصی ترکیه به این کشور مهاجرت کنید، قبولی در آزمون تومر زبان ترکی، همان چیزی است که به آن نیاز دارید!
این آزمون هم همانند آزمون آیلتس و تافل زبان انگلیسی از اعتبار زیادی برخوردار است و به نوعی دروازه ورود شما برای ورود به دانشگاه های کشور ترکیه است! بنابراین با شرکت در کلاس های حضوری یا آموزش آنلاین زبان ترکی استانبولی به شرطی که آموزش بر اساس اهداف و مهارت های شخصی شما پیش برود، می توانید حداقل نیمی از مسیر موفقیت در این آزمون را طی کنید و نیم دیگر آن هم وابسته به تلاش و تمرین شما است.
در واقع نمره کل شما از این آزمون که شامل چندین سطح از A1 تا C2 است، نشان دهنده میزان تسلط شما در زبان ترکی استانبولی است. به عبارت دیگر در سطح A1 توانایی کلی زبان آموزان در برقراری ارتباط و درک سوال و جواب های ساده، در سطح A2 مهارت های اولیه دانش زبان ترکی و توانایی راحت صحبت کردن و قابل انتظار فرد، در سطح B1 مهارت در زبان ترکی برای کارهای روزمره، در سطح B2 دانش کافی در زبان ترکی برای توصیف موضوعات مختلف، در سطح C1 مهارت برای مدیریت مسائل و مباحث غیر قابل پیش بینی سنجیده می شود و کسی که موفق به قبولی در سطح C2 از آزمون تومر می شود، یعنی مهارت چشمگیری در زبان ترکی استانبولی دارد و می تواند این زبان را مثل زبان مادریش حرف بزند!
راهکارهای مطالعه و قبولی در آزمون تومر زبان ترکی استانبولی
به قول شیخ اجل سعدی شیرازی: “نابرده رنج گنج میسر نمی شود، مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.“ بنابراین شما هم نباید فکر کنید که قبولی در آزمون تومر غیر ممکن است؛ چرا که اگر شما واقعاً به هدفتان که تحصیل در دانشگاه های ترکیه است ایمان داشته باشید و از جان و دل برای آن تلاش کنید، قطعاً می توانید از سد این آزمون که مهارت های خواندن، شنیدن، نوشتن، صحبت کردن و گرامر را مورد ارزیابی قرار می دهد، با موفقیت عبور کنید!
● استفاده از منابع معتبر مطالعاتی
هر چند که نمی توان نسخه واحدی برای همه زبان آموزان پیچید و به همه آن ها توصیه کرد که فلان کتاب ها را برای قبولی در این آزمون بخوانند، اما در هر حال از جمله بهترین منابعی که می توان برای مطالعه آزمون تومر از آن ها استفاده کرد، باید به دو کتاب HiTiT و MER اشاره کرد که کمک شایانی به پذیرش شما در این آزمون می کنند.
● تسلط به گرامر زبان ترکی
برای این که بتوانید به گرامر زبان ترکی تسلط پیدا کنید، باید حداقل چند مورد زیر را از بر باشید:👇
۱- حروف صدادار بدون نقطه a, ı, o, u و حروف صدادار نقطه دار i, ö, ü و e و قوانین مربوط به آن ها را بلد باشید.
۲- با نحوه صرف افعال در جمله و استثنائات آن ها آشنا باشید.
۳- باید بدانید که در این زبان در هنگام صحبت با بزرگ ترها یا افرادی که سمتی دارند، باید از گرامر جمع بستن کمک بگیرید.
● افزایش دایره لغات زبان ترکی استانبولی
طبیعتاً هر چه شما لغات بیشتری بلد باشید، راحت تر از پس بخش های مختلف آزمون تومر مثل مهارت صحبت کردن آن برمی آیید. بنابراین از چند روش زیر کمک بگیرید و در کنار شرکت در کلاس های آموزش زبان ترکی استانبولی، خودتان هم قدمی برای تقویت دایره واژگانتان بردارید.
۱- با گوش کردن به کتاب های صوتی، آهنگ ها و پادکست های ترکی این شانس را دارید که علاوه بر تقویت دایره لغات، مهارت شنیداری این زبان را هم تقویت کنید و برگ برنده ای برای بخش شنیداری این آزمون هم داشته باشید!
۲- متناسب با سطحتان کتاب بخوانید، مثلاً اگر هنوز در سطح مبتدی هستید، می توانید حتی از کتاب های کودکانه که لغات ساده ای دارند برای تقویت دایره واژگانتان کمک بگیرید و یواش یواش به سراغ متن های سخت بروید.
۳- از آنجایی که یکی از بهترین روش های ماندگاری لغات در ذهن، استفاده از آن ها در جملات مختلف است، پس مکالمه شما با افراد ترک زبان چون باعث می شود که کلمات را در جمله به کار ببرید، می تواند باعث حک شدن لغات در مغزتان شود!
● تسلط بر مهارت های نوشتاری زبان ترکی
با توجه به این که در آزمون تومر، مهارت نوشتاری زبان آموزان نیز مورد بررسی قرار می گیرد، پس کسی برنده است که با تقویت دایره لغات، یادگیری و تمرین قواعد زبان ترکی، خاطره نویسی و ویراستاری نوشته ها توسط افراد کاربلد و … خودش را آماده مبارزه در این میدان می کند تا از این قسمت هم سربلند بیرون بیاید!
● تقویت مهارت های گفتاری زبان ترکی
مگر نه این که در آزمون تومر، مهارت اسپیکینگ شما هم مورد سنجش قرار می گیرد؟ پس چه باید کرد؟
۱- لازم است که شما مکالماتی که در سر کلاس زبان ترکی انجام می دهید را جدی تر بگیرید؛ چرا که هر اشتباهی کنید، این فرصت را دارید که گفتار غلطتتان توسط استادتان اصلاح شود.
۲- نه تنها از حرف زدن نترسید، بلکه خودتان را در موقعیت هایی قرار دهید که مجبور به حرف زدن شوید.
۳- اگر دفترچه ای از لغاتی که هر بار یاد می گیرید داشته باشید، می توانید در هنگام صحبت کردن دست به دامان آن ها شوید و راحت تر مکالمه کنید!
جهت اطلاع از چگونگی یادگیری زبان ترکی به بهترین نحو ممکن کافیست که این مطلب را از طریق لینک آن تا انتها مطالعه کنید.
چگونه مطمئن باشیم آموزشی که دیده ایم برای قبولی در آزمون تومر زبان ترکی به کمکمان می آید؟
شاید یکی از ترس های کسانی که در کلاس های زبان ترکی شرکت می کنند، همین باشد که آیا شرکت در این دوره ها و وقتی که برای آن صرف می کنند، باعث می شود که آن ها به هدفشان که قبولی در آزمون تومر است نزدیک تر شوند یا خیر؟
در جواب باید بگوییم که آموزشی می تواند شما را به موفقیت در این آزمون نزدیک تر کند که به صورت کاربر محور و بر اساس توانایی های فردی شما پیش برود، نه توانایی های جمعی و این دقیقاً مثال بارز کلاس آموزش آنلاین زبان ترکی استانبولی باشگاه اومند است که برای برگزاری اصولی کلاس های زبان ترکی اجازه نمی دهد هیچ از یک دوره هایش بیش از ۱۰ کاربر داشته باشند تا استاد بتواند کلاس های کاربر محور نه در حد شعار، بلکه به صورت عملی پیاده سازی کند!
بنابراین برای اومندی شدن کافیست که یا با شماره تلفن باشگاه در انتهای صفحه تماس بگیرید یا اطلاعات خود را از طریق این قسمت در اختیار ما قرار دهید تا کارشناسان ما جهت مشاوره رایگان با شما تماس بگیرند.
با اومند هیچ آرزوی بنفشی محال نخواهد بود، کافیست که بخواهید!💜
دیدگاهتان را بنویسید