چرا زبان انگلیسی یاد نمیگیریم؟
این روزها هر کسی را که می بینیم بنا به دلایلی مثل علاقه شخصی، مهاجرت، به دست آوردن موقعیت های شغلی بهتر و غیره به دنبال آموزش زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسه یا سایر زبان های خارجه است. اما آیا علی رغم وجود انواع و اقسام دوره های زبان فرانسه، آلمانی و …، همه می توانند به زبان مورد علاقه شان مسلط شوند؟ تجربه نشان داده است که جواب این سوال خیر است!🤔
این موضوع و این سوال که چرا زبان انگلیسی یاد نمیگیریم؟ هم دلایل هم مختلفی دارد و نمی توان تقصیر را تنها به گردن ناکارآمدی کلاس های زبان انداخت؛ چرا که خیلی اوقات عجله بیش از حد زبان آموزان برای اتمام یادگیری و این که دوست دارند همه چیز را مثل آب خوردن یاد بگیرند، باعث این ماجرا می شود، غافل از این که بدون تلاش و تمرین نمی توان حتی به زبان مادری مسلط شد، چه برسد به سایر زبان های دنیا!
البته از آنجایی که دلایل به همین جا ختم نمی شود، ما این جا هستیم تا اولاً علل عدم یادگیری زبان های خارجه را بررسی کنیم و دوماً اصول یادگیری آن ها را به شما توضیح دهیم. کافیست که قدم به قدم با ما همراه باشید.
اشتباهات رایج در یادگیری زبان های خارجه
یکی از چالش برانگیزترین سوالات ذهن زبان آموزان این است که چرا فلان زبان خارجه را یاد نمی گیرم؟ دقیقاً این موضوع برای آموزش زبان انگلیسی کودکان هم وجود دارد و یا به همین دلیل است که بعد از مدتی رفتن به کلاس های عمومی آموزش زبان آلمانی، ترکی استانبولی،انگلیسی و غیره فکر می کنند این روش به دردشان نمی خورد و مثلاً به سراغ کلاس خصوصی می روند تا ببینند که آیا نتیجه می گیرند یا خیر؟ اما تا زمانی که دلایل عدم یادگیری ریشه یابی نشوند، شما حتی اگر در کلاس های زبان اومند هم شرکت کنید راه به جایی نخواهید برد!😀 بنابراین این بخش را با دقت مطالعه کنید تا ببینیم که چه اشتباهاتی مانع یادگیری زبان های خارجه می شوند.
● یادگیری بیش از اندازه لغات
بسیاری از لغاتی که برای هر زبان یاد می گیرید، مرتب تکرار می شوند و به همین علت نیازی نیست که مثلاً اگر زبان انگلیسی بیش از یک میلیون لغت دارد، شما به همه آن ها مسلط شوید، بلکه شما با یادگیری ۲۰ تا ۳۰ هزار کلمه از این زبان هم می توانید به راحتی حرف بزنید و گلیم خودتان را از آب بیرون بکشید! پس برای یادگیری لغات جدید زبان های خارجه حریص نباشید و به اندازه یاد بگیرید!
● مطالعه متون قدیمی به جای مطالب جدید
اصلاً بد نیست که شما برای تقویت زبان خودتان به سراغ کتاب های قدیمی و مطرح هر زبان بروید، اما نباید در این کار، حداقل در دوران آموزشیتان زیاده روی کنید؛ چرا که زبان ها مرتب در حال تغییر هستند و ممکن است برخی از لغات قدیمی دیگر کاربردی نداشته باشند و تنها ذهن شما را اشغال کنند! به جای این کار بهتر است با مشورت استادتان سراغ کتاب های جدیدتر یا حتی کتاب های کمیک بروید؛ چرا که اولاً از این کتاب ها می توان بسیاری از لغات ضروری و نکات گرامری را یاد گرفت و دوماً این ها به دلیل تصویرسازی، یادگیری را ساده تر می کنند.
● غافل شدن از تقویت مهارت های شنیداری
طبیعتاً شما تا زمانی که نتوانید صحبت افراد را متوجه شوید، نمی توانید با آن ها برقرار کنید. بنابراین گوش دادن روزانه به انواع پادکست ها، آهنگ ها و … از نان شب هم واجب تر است؛ چرا که باعث می شود شما بتوانید این مهارت را در خود تقویت کنید!😉
● به روز نشدن شیوه های یادگیری زبان های خارجه
اگر هنوز هم به همان روش های قدیمی که باید چند ساعت در کلاس زبان می نشستید و چندین نفر با یک نسخه واحد، زبان را یاد می گرفتید، به دنبال یادگیری آن ها هستید، طبیعتاً روشتان محکوم به شکست است! زیرا در عصر حاضر بهترین روش آموزش، شناخت مهارت های فردی هر نفر است تا بتوان آموزش را نه بر اساس توانایی های جمعی، بلکه بر اساس اهداف و نقاط ضعف و قوت هر نفر پیش برد.
● نادیده گرفتن واژگان هم ریشه
یکی دیگر از دلایل سختی یادگیری زبان های خارجه این است که واژگان هم ریشه یا Cognates ها را نادیده می گیرید، غافل از این که مثلاً کلمه embarrassed در زبان انگلیسی و کلمه embarazada در زبان اسپانیایی دو واژه هم ریشه، ولی با معنای متفاوت هستند که اگر به آن ها توجه نکنید، می توانند شما را گرفتار کنند و به دام بیندازند!
● به چشم وظیفه نگاه کردن به یادگیری زبان جدید
بسیاری از افراد یادگیری زبان جدید را به چشم یک وظیفه نگاه می کنند و به همین دلیل اشتیاق خودشان برای یادگیری را از دست می دهند. اما به قول سهراب سپهری: چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید! پس به جای این که یادگیری زبان های خارجه را به خودتان تلخ کنید، به دستاوردهای آن مثل شناخت فرهنگ های دیگر، ارتباط با انسان ها در سایر نقاط جهان، لذت بردن از شنیدن و تماشای آهنگ و فیلم های زبان اصلی، ارتقاهای شغلی و غیره فکر کنید تا با لذت بیشتری به یادگیری مشغول شوید.
۸ روش کاربردی برای یادگیری اصولی زیر و بم زبان های خارجه
حالا که دانستیم چه اشتباهاتی مانع یادگیری زبان های خارجه می شوند، لازم است که با روش های کاربردی برای یادگیری اصولی این زبان ها آشنا شویم تا دیگر در دام آن اشتباهات متداول نیفتیم. یادتان باشد فرقی نمی کند که شما دنبال یادگیری زبان انگلیسی هستید یا می خواهید به زبان چینی مسلط شوید؛ چرا که در هر صورت این روش ها برای همه زبان ها به کارتان می آیند!
- از طریق ارتباط با افراد بومی زبانی که قرار است زبان آن ها را یاد بگیرید، مطالعه و تمرین روزانه زبان، ساخت یک فرهنگ لغت همراه، تماشا کردن فیلم و سریال و گوش دادن به فایل های صوتی، تمرین های روزانه نویسی به آن زبان و مسافرت به کشوری که زبان مورد نظرتان در آن صحبت می شود، خودتان را در دنیای آن زبان غرق کنید!
- به جای سخت کردن کار خود، روی موارد ضروری هر زبان مثل یادگیری حروف الفبای آن زبان، عبارت های خوشآمدگویی مخصوص، یادگیری حداقل ۱۰۰۰ واژه متداول، یادگیری لغات مرتبط با هدف شما از یادگیری آن زبان و وقت گذاشتن برای پرورش نحوه تلفظ کلمات، تمرکز کنید و از اشتباه کردن هم که دریچه اصلی یادگیری است نترسید!
- میزان نیازتان به یادگیری آن زبان را در نظر بگیرید. مثلاً اگر قصدتان از یادگیری زبان فرانسه این است که وقتی به عنوان توریست به آن کشور می روید، بتوانید تا حدودی با بومی زبانان آن جا ارتباط برقرار کنید و می دانید که این زبان نه در آینده به دردتان می خورد و نه اصلاً علاقه چندانی به یادگیری حرفه ای آن دارید، خب آموزش در همان سطح پایه برای شما کفایت می کند. اما مثلاً اگر بخواهید در کشور فرانسه ادامه تحصیل دهید، دیگر نمی توانید فقط به یادگیری موارد پایه ای آن اکتفا کنید و باید این زبان را در سطح حرفه ای یاد بگیرید!
- شما باید هر لغت جدیدی که یاد می گیرید را مرتب تکرار کنید و در انواع و اقسام جملات مختلف به کار بروید تا معنی و مفهوم آن در جملات مختلف ملکه ذهنتان شود!🧠👑
- از خودآموزی زبان های خارجه دست بردارید و به جای آن از استادی که در کار خود خبره است و از آموزش های شخصی سازی شده زبان سر درمی آورد کمک بگیرید تا به کمک آن استاد و تلاش های مستمر خودتان بتوانید به تسلطی چشمگیر در زبان مورد علاقه تان برسید.✨
- وقتی در کلاس های زبان شرکت می کنید، تماشاچی نباشید و در آب بپرید تا شناگر ماهری شوید! در واقع تا شما از ترستان عبور نکنید و به مکالمه نپردازید، نمی توانید بر هیچ یک از زبان های خارجه مسلط شوید.
- به جای این که همیشه منتظر یک لقمه آماده باشید و بخواهید همه چیز را به شکل حاضر و آماده به شما بگویند، خودتان هم روحیه پرسشگری و جستجوگری داشته باشید و هر جا در حین تدریس استاد یا مطالعه شخصیتان به چالشی برخورد کردید یا سوالی در ذهنتان ایجاد شد، آن را بپرسید تا میزان تسلطتان به آن زبان چند برابر شود!
- نه این حرف که اصلاً به یادگیری گرامر زبان های خارجی نیاز ندارید حرف درستی است، نه این که اصلاً نیاز است که شما به صفر تا صد گرامر مسلط شوید و خودتان را با انواع و اقسام نکات گرامری هر زبان گیج کنید! یادتان باشد که شما در حدی که قسمت های کاربردی دستور زبان را، آن هم به روش تحلیلی یاد بگیرید و بلد باشید، کفایت می کند و کارتان راه می افتد!
برای یادگیری بنفش طور زبان های خارجه از چه اساتیدی کمک بگیریم؟
برای این که اشتباهات در حین یادگیری زبان های خارجه را به حداقل برسانید و یادگیری زبان دلخواهتان را برای خودتان شیرین تر کنید، باید از اساتیدی کمک بگیرید که برای آموزش از متدهای روز دنیا استفاده می کنند. بنابراین اگر قصدتان یادگیری و آموزش زبان فرانسه، زبان انگلیسی، زبان آلمانی و زبان ترکی استانبولی است، با خیال راحت می توانید به کلاس های آنلاین ما در باشگاه اومند که معتبرترین مرجع آموزش آنلاین کشور است اعتماد کنید.
شما با شرکت در دوره های آموزش آنلاین زبان ترکی استانبولی، آلمانی، فرانسه و انگلیسی این باشگاه، جدای از این که زبان مورد نظرتان را بر مبنای هدف ها و توانایی های فردیتان یاد می گیرید، هر جلسه در فضای اختصاصی باشگاه با استاد خود در ارتباط هستید و از شر پکیج های آفلاین خلاص می شوید.
پس برای اومندی شدن، یا از طریق تکمیل فرم از این قسمت یا از طریق تماس با شماره تلفن باشگاه در پایین صفحه با ما در ارتباط باشید.
با اومند کلید موفقیت های بنفش در دست توست، کافیست که بخواهی!💜