قدم های باقیمانده تا کنکور تجربی ۱۴۰۱
حدودا یک ماه تا برگزاری کنکور تجربی ۱۴۰۱ باقیمانده است و دانش آموزان پرتلاش کنکور تجربی در این روزهای باقی مانده تا کنکور سخت مشغول جمع بندی نهایی کنکور هستند. جمع بندی ها انواع مختلف دارند و در برنامه ریزی کنکور تجربی -به ویژه در دوران انتهای کنکور- نقش کلیدی را دارند.
نقش کلیدی جمع بندی از این جهت است که شما را برای کنکور آماده می کند و این اماده شدن باعث می شود که بتوانید اندوختههای یک ساله یا چند ساله تان را در یک روز به بهترین صورت ممکن پیاده کنید.
حال می خواهیم بدانیم یک جمع بندی مناسب برای یک دانش آموز کنکوری آن هم یک ماه مانده به کنکور چگونه است و شامل چه ابعاد مهم می شود. آیا جمع بندی در این یک ماه باقیمانده صرفاً شامل برنامه های هفتگی تست و آزمون است؟! قطعا خیر!!
در ادامه مهمترین مولفه های جمع بندی در یک ماه باقی مانده را توضیح خواهیم داد.
ابعاد یک جمع بندی مناسب
یک جمعبندی نهایی مناسب در مشاوره کنکور تجربی شامل سه قسمت اصلی است: مدیریت مسائل روانشناختی، مهارت های کنکوری و جمع بندی دروس اختصاصی و عمومی.
مسائل روانشناختی به قدری مهم هستند که حدود نیمی از جمع بندی کنکور شما را تشکیل می دهند! شما در این دوران باید بر مدیریت مسائل روانشناختی خود تمرکز کنید. مشکلات عمده و شایع روانشناختی که در میان داوطلبان کنکور رایج است عبارت است از: استرس نسبت به جلسه کنکور و نتیجه کنکور، خود کم بینی یا عدم اعتماد به نفس کافی، تاثیر پذیری زیاد از حرفهای غیرکارشناسانه دیگران، مقایسه کردن های غیر منطقی خود با دیگران و … .
همواره در هر شرایطی اگر مسائل روانی کنترل نشوند میتواند عملکرد ما را تحت الشعاع قرار دهند. در جلسه کنکور نیز این مسائل میتوانند باعث عدم پیاده سازی دانش و مهارت در آزمون شما شوند.
پس اگر خودتان نمی توانید این مسائل را به تنهایی مدیریت کنید ایرادی ندارد و از یک روانشناس تحصیلی کمک بگیرید. به دلیل همین اهمیت، در دپارتمان مشاوره کنکورهای اومند همواره روانشناس تحصیلی در تیم مشاوره کنکور تجربی حضور دارد. شما میتوانید با تلفن باشگاه (در انتهای صفحه) تماس بگیرید و از کارشناس بخواهید تا در زمینه ارتباط با روانشناس تحصیلی باشگاه شما را راهنمایی کند.
مهارت های خاص کنکور مانند مدیریت زمان، تکنیک های تست زنی، شیوه های تحلیل آزمون و … نیز از عواملی هستند که باید آنها را بلد باشید. درنتیجه در مدت باقیمانده تمرین این مهارت ها و جمع بندیشان را نیز در برنامه ریزی کنکور تجربی خود بگنجانید تا شما را دچار مشکل نکنند.
جمع بندی دروس نیز با شیوه های معین مطالعه، تست زنی، تحلیل تست، آزمون شبیه ساز کنکور، مرور های دوره ای و … صورت میگیرد. جمع بندی دروس باید به شیوه ای تخصصی و علمی انجام شود و منحصر به فرد باشد زیرا هر کس نقاط قوت و ضعف متفاوتی دارد.
این قسمت را بعنوان آخرین مورد ذکر کردیم تا بدانید اگر از بقیه موارد غافل شوید جمع بندی دروس نیز تاثیر گذاری مناسبی نخواهد داشت!
همچنین خواندن مقاله “نکات طلایی برای آمادگی کنکور تجربی” میتواند برای شما مفید باشد.
اگر انگیزه و انرژی شما افت کرده، اگر خسته شده اید…!
لطفا اهداف خود را در دفتر برنامه ریزی دفتر خلاصه نویسی خود بنویسید. خسته و بی انگیزه شدن در یک مسیر طبیعی است اما آنچه که ما را به روال معمول برمی گرداند چرایی انجام یک کار است. مسیر خود و تلاش هایی که کرده اید را به یاد آورید. با این یادآوری متوجه می شوید که این همه تلاش برای آن نبوده است شما در نیمه راه به دلیل بی انگیزگی مسیر خود را رها کنید!
شما باید بدانید خستگی در این دوران ممکن است برای هر داوطلب کنکوری به وجود آید اما آنچه که مهم است مدیریت این کاهش انرژی است.
اگر در این زمینه ضعف جدی را در خود احساس می کنید باید از مشاور کنکور مناسب استفاده کنید تا با برنامه ریزی، پشتیبانی و گزارش گیری منظم و همچنین روال انگیزه بخشی مناسب شما را در مدت زمان کوتاه اما طلایی باقیمانده همراهی کند. در این مدت زمان باقی مانده برای به هدر نرفتن زحماتتان و محکم کردن آینده تان از هیچ کمکی به خود دریغ نکنید.
برای آنکه بهتر بتوانید مشاور مناسب را با توجه به زمینه نیاز خود انتخاب کنید، مقاله “مشاور کنکور تجربی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟” راهنمای شماست.
باشگاه اومند برای شما کاربران کنکور تجربی آرزوی موفقیت دارد و تا روز کنکور پرانرژی در کنار شماست؛ درست مانند رنگ بنفش! 💜