زبان انگلیسی کودک و تاثیر آن بر مقوله مهاجرت در نوجوانی
آموزش زبان انگلیسی کودکان از آن دسته موضوعاتی است که حتی فکرش را نمیکنیم ممکن است تا چه حد در آینده فرزندانمان موثر باشد. از جمله مهمترین تاثیرات یادگیری زبان انگلیسی افزایش سهولت مهاجرت در نوجوانی و جوانی است. در این مقاله میخواهیم عمیق تر به تاثیر آموزش زبان انگلیسی کودک بر مهاجرت بپردازیم.
انواع مهاجرت در نوجوانی و جوانی
اگر پدر یا مادر یک کودک هستید و با شنیدن کلمه “مهاجرت” نگران شده اید، این بخش را تا انتها بخوانید.
مهاجرت ها میتوانند بصورت موقت و دائمی باشند. همچنین میتوانند به منظور اهداف گوناگونی انجام شوند. از جمله رایج ترین این دلایل میتوان به این موارد اشاره کرد: کار کردن و زندگی دائم، گسترش بیزینس، سرمایه گذاری، تحصیل در مدارس و دانشگاه های خارج از کشور، فرصت های مطالعاتی و علمی-پژوهشی، شرکت در برترین دوره های آموزشی جهان و …
بنابراین مهاجرت حتی از نوع موقت آن، میتواند نقش چشمگیری در رشد و پیشرفت آینده کودکانمان داشته باشد زیرا ارتباطات جهانی و فرصت های جهانی کار و تحصیل و آموزش را فراهم میکند.
چرا یادگیری زبان انگلیسی از کودکی میتواند مهاجرت در نوجوانی و جوانی را آسان کند؟
یکی دیگر از تاثیرات زبان انگلیسی برای کودکان بر مهاجرت ارتباط بهتر با جهان است. می دانیم که برای هرگونه اقدام در سطح بین الملل به زبان بین الملل نیاز است. اگر افراد از سنین کم آموزش زبان انگلیسی را دریافت کنند، در نوجوانی و پس از آن میتوانند با آن همانند زبان مادری خود راحت باشند. تسلط به زبان بین الملل میتواند تمامی اقدامات لازم برای مهاجرت را تسهیل کند. حتی اگر ما قصد مهاجرت و یا سفر به کشوری را داشته باشیم که مردم آنجا به زبان انگلیسی صحبت نمی کنند باز هم میتوانیم کارهای خود را انجام دهیم زیرا همیشه افرادی وجود دارند که به زبان بین الملل مسلط باشند. همچنین کسی که به زبان انگلیسی مسلط باشد و از کودکی با آن مانوس شده باشد راحت تر و با اعتماد به نفس بیشتر در نوجوانی و جوانی میتواند اقدام به یادگیری زبان های دیگر کند و به کشور های مختلف سفر و یا مهاجرت کند. با این افزایش اعتماد به نفس درواقع تنوع کشور های مقصد میتواند افزایش یابد.
همچنین کسی که به زبان انگلیسی مسلط باشد و از کودکی با آن مانوس شده باشد راحت تر و با اعتماد به نفس بیشتر در نوجوانی و جوانی میتواند اقدام به یادگیری زبان های دیگر کند و به کشور های مختلف سفر و یا مهاجرت کند. با این افزایش اعتماد به نفس درواقع تنوع کشور های مقصد میتواند افزایش یابد. مهارت زبان انگلیسی یکی از عوامل کلیدی ادغام مهاجران است. فرصت های شغلی را افزایش می دهد و مشارکت اجتماعی و سیاسی را تسهیل می کند. با این حال، علیرغم اهمیت حیاتی آن، بسیاری از مهاجران هرگز به مهارت کافی در زبان کشور میزبان نمی رسند.
یادگیری زبان ملی در درس های انگلیسی به صورت روان، کاری دشوار است. با این حال، در مقایسه با یادگیری سایر زبانهای خارجی مانند ژاپنی که برخی از اصطلاحات نیاز به تغییر آوایی دارند و واژگان تخصصی نیاز به ترجمه توسط افراد بومی انگلیسی زبان ژاپن یا چینی که میلیونها کلمه دارند که تلفظهای مختلف را ضبط کردهاند، چندان چالش برانگیز نیست.
فقدان مهارت های انگلیسی چالش هایی را برای مهاجران و همچنین انگلیسی زبانانی که با آنها در تعامل هستند ایجاد می کند. این می تواند باعث ایجاد شکاف های ناخوشایند در خانواده ها شود، زیرا نسل ها به زبانی می رسند که هم پیر و هم جوان می توانند آن را درک کنند. دشواری در صحبت کردن به زبان انگلیسی همچنین می تواند موانعی را بین جوامع ایجاد کند، به طوری که بسیاری از مهاجران در بین کسانی که آنها را درک میکنند باقی میمانند و انگلیسی زبانان را قضاوت و یا با آنها دشمنی میکنند.
تفاوت کودکان زبان آموز با دیگر کودکان از نظر آمادگی برای مهاجرت
تسلط به مهارت های مفید و کاربردی به انسان احساس مفید بودن میدهد و این موضوع نیز مستقیما بر عزت نفس افراد اثر دارد. در دوره نوجوانی که دانش آموزان بسیار حساس هستند و درگیر مقایسه خودشان با دیگر همسالانشان میشوند، تسلط به زبان انگلیسی و مانوس بودن با آن میتواند با افزایش عزت نفس نوجوانانمان از این مقایسه ها بکاهد. همچنین اعتماد بنفس آنها برای ساختن آینده شان نیز افزایش می یابد؛ زیرا اعتماد به نفس ناشی از وجود مهارت است.
همواره افرادی که به زبان انگلیسی تسلط دارند از نظر موقعیت های تحصیلی، پژوهشی و شغلی میتوانند فراتر از دیگر افراد بیندیشند. آنها میتوانند در دوران نوجوانی بجای حسرت خوردن برای شناخته نشدن استعداد و علاقه شان، به تحصیل، مهارت آموزی و حتی کارآموزی در نقاط مختلف جهان فکر کنند و آینده شغلی خود را نیز به طرز شگفت آوری تغییر دهند.
همچنین بسیاری از دانشجویان کشورمان با ورود به دانشگاه و تغییر نگرششان درباره شغل و زندگی آینده، بازآموزی زبان انگلیسی را از سر میگیرند تا پس از فارغ التحصیلی بتوانند با مهاجرت های دائم و یا موقت، فرصت های رشد را برای خود مهیا کنند و از مهارت و دانششان نهایت استفاده را ببرند.
کودکان معمولا از سنین ۳ تا ۴ سالگی میتوانند یادگیری زبان را به شیوه ای جذاب و دوست داشتنی آغاز کنند. شروع علاقه مندی به زبان میتواند با نمایش کارتون و انیمشین، کتاب خواندن و یا بازی باشد. در سنین پایین میتوان به این شیوه پروژه علاقه مند سازی کودکان به زبان را آغاز کرد. پس از آن با توجه به نظر متخصصین آموزش زبان انگلیسی کودک و همچنین با توجه به توانمندی و میل و علاقه کودک میتوان این یادگیری را به شیوه های مختلف ادامه داد و از دوره ها و کلاس های آنلاین آموزش زبان انگلیسی نیز بهره گرفت تا کودک شما با توجه به شخصیت و سبک یادگیری خودش، این مسیر را با لذتی دوچندان طی کند.
شما والدین عزیز میتوانید بال پرواز کودک خود باشید و به او کمک کنید تا با سرمایه گذاری روی خودش و توانایی هایش آینده ای بنفش تر برای خود رقم بزند!