چگونه بفهمیم کودکمان استعداد فن بیان و سخنوری دارد؟

کشف استعداد فن بیان در کودک

فهرست مطالب

صحبت کردن در مقابل دیگران چیزی است که فرزند شما در طول زندگی با آن روبرو خواهد شد. خواه خواندن گزارش کتاب برای کلاسشان، مصاحبه برای اولین کارشان، یا ارائه به یک مشتری مهم در طول کارشان باشد. توانایی صحبت کردن با عموم یا گروهی از مردم با اطمینان یک دارایی حیاتی است که آنها در طول زندگی به آن نیاز خواهند داشت. برخی از کودکان به طور طبیعی برون‌گرا هستند، اما برخی دیگر خجالتی‌تر هستند و از شما به‌عنوان والدین می‌خواهند اعتماد به نفس را در آن‌ها القا کنید تا بتوانند بدون اضطراب یا ترس با دیگران صحبت کنند. بسیاری از والدین علاقه دارند کودکشان در صحبت کردن و فن بیان قوی باشند. بسیاری کودکانشان را به دوره فن بیان کودک می‌فرستند و یا با ان‌ها در خانه کار می‌کنند. اما بهتر نیست اول از همه علائمی که نشان دهنده‌ قدرت بالای فن بیان کودک باشد را بررسی کرد و سپس برای کلاس فرستادن آن‌ها تصمیم گرفت؟ کودکتان هنگام صحبت کردن در جمع چه حسی دارد؟ علائم فیزیکی او چیست؟ آیا ازاین که می‌خواهد در مقابل گروهی صحبت کند خوشحال است یا ناراحت؟ درک نشانه‌های قدرت او کمک می‌کند تا بهتر اورا در این مسیر همراهی کنید.

علائمی که نشان دهنده استعداد بالای کودک در فن بیان و سخنوری است

در این بخش می‌خواهیم به علائمی که نشان دهنده علاقه کودک به صحبت کردن است بپردازیم.

  • از مشارکت در کارهای گروهی لذت می‌برد و برای این کارها داوطلب است
  • از ارائه دادن و صحبت کردن در کلاس نمی‌هراسد.
  • مردم از نحوه صحبت کردن او خوششان می‌اید
  • با اشتیاق و ژستی محکم شروع به صحبت می‌کنند
  • نسبت به دنیای اطراف کنجکاو هستند و برای پرسیدن سوال از اطرافیان خجالت نمی‌کشند
  • هنگام صحبت با دیگران ارتباط چشمی برقرار می‌کنند
  • زبان بدن خوبی دارند
  • علاقه زیادی به شرکت در کلاس فن بیان برای کودک دارد
  • تپق نمی‌زنند و شیوا و رسا صحبت می‌کنند
  • با جمعیت ارتباط برقرار می‌کند
  • برای آماده شدن برای صحبت در جمع تمرین زیادی می‌کنند

البته که تنها این علائم نیستند که نشان دهنده استعداد بالای کودک در سخنوری باشند اما حداقل به شما سرنخی ازاین موضوع می‌دهند.

تقویت مهارت سخنوری کودکان

در اینجا چهار راه عملی وجود دارد که می‌توانید به فرزندتان کمک کنید تا مهارت‌های گفتار عمومی را تقویت کند:.

این مفهوم را از اوایل زندگی‌شان تمرین کنید

در حالی که بیشتر کودکان خردسال ممکن است تمایلی زیادی به انجام سخنرانی در جمع به عنوان یک فعالیت داشته باشند، تبدیل آن به بخشی از بازی فانتزی می تواند آنها را به توجه به آنها در حین صحبت عادت دهد، این مهارت را تقویت کند و به آنها یاد می دهد که چگونه هنگام صحبت با دیگران طبیعی تر صحبت کنند. نمایش‌هایی ایجاد کنید که می‌توانید نقش‌هایی مانند سخنرانی پادشاه برای شهروندانشان به آنها بدهید یا آنها را رئیس خانواده کنید و از آن‌ها بخواهید که سخنرانی قابل قبولی ارائه دهند.

به آنها فیدبک بدهید، اما تا پایان صبر کنید

مهم است که وقتی فرزندتان در حال تمرین برای سخنرانی در جمع است، بازخورد مثبت زیادی به او بدهید، اما مطمئن شوید که به او بازخورد مناسبی بدهید. صرف گفتن “عالی است” یا “من آن را دوست داشتم” به آنها کمک نمی کند تا در جایی که نیاز دارند پیشرفت کنند. به یاد داشته باشید که قبل از ارائه بازخورد به جای اینکه مدام او را برای اصلاحات قطع کنید، منتظر بمانید تا قطعه را تمام کند. این امر باعث حواس پرتی می شود و به احتمال زیاد آن‌ها را اذیت می‌کند.

جلسات تمرین آنها را ضبط کنید

وقتی می‌توانید سخنرانی آن‌ها را به همان شیوه‌ای که مخاطبان می‌بینند، ببینید، گاهی اوقات دیدن جایی که نیاز به بهبود دارند آسان‌تر است. اگر فرزندتان برای ارائه، یا حتی چیزی به سادگی گزارش درس آماده می‌شود، صحبت‌های او را ضبط و آن را برای او پخش کنید و بازخورد مثبتی در مورد نقاط قوت و همچنین زمینه‌هایی که می‌توانند در آن‌ها بهبود ببخشند، در اختیار او قرار دهید.

اعتماد به نفس را در طول زندگی روزانه آنها تشویق کنید

اعتماد به نفس چیزی نیست که یک شبه به وجود بیاید. اعتماد به نفس باید از سنین پایین ایجاد و در طول زندگی پرورش داده شود. چیزهای کوچک می توانند اعتماد به نفس زیادی را در کودکان ایجاد کنند، مانند اینکه می توانند وعده‌های غذایی خود را سفارش دهند، آنها را تشویق می کنید تا در هنگام شام در مورد رویدادهای روزشان صحبت کنند و به آنها اجازه دهید تا کارهای خود را انجام دهند، حتی اگر می دانید که ممکن است اشتباه کنند. همچنین ضروری است که اعتماد به نفس را در مقابل فرزندان خود الگو برداری کنید زیرا آنها از تماشای دیگران بیشترین چیز را می آموزند. سعی کنید کمتر خجالتی یا عصبی باشید. وقتی آرام و با اعتماد به نفس باشید، فرزندتان این رفتار را می بیند و آن را تقلید می کند.

ثبت نام او در کلاس فن بیان کودکان

در کنار تمام تمارینی که در خانه با کودکتان می‌کنید بسیار خوب است که این توانایی و اشتیاق را درون او تقویت کنید. با ثبت نام او در دوره فن بیان کودکان می‌توانید باعث شوید حتی در آینده نیز کودکتان توانایی بالایی در صحبت در جمع همکاران و یا دانشگاه داشته باشد. تقویت این مهارت به مانند سرمایه گذاری در آینده کودک نیز است. مربی فن بیان با دادن تمارین و نکات ضروری و حتی تقویت تن صدای او باعث می‌شود در این امر مهارت‌هایش به درستی و در جهت درستی رشد کند.

تبدیل شدن به یک سخنران خوب همیشه یک شبه اتفاق نمی افتد، و اگرچه ممکن است برای برخی از کودکان آسان باشد، اما برای برخی دیگر می تواند بسیار دشوار باشد. با استفاده از نکات بالا می توانید به کودک خود کمک کنید تا سخنران بهتری باشد و اعتماد به نفس لازم برای تعامل با دیگران را بدون توجه به اینکه جمعیت چقدر زیاد است را القا کنید.

با باشگاه اومند ناممکن‌ها را ممکن کنید 💜

توانایی کودکتان در فن بیان را دیده‌اید؟ می‌دانید که می‌توانید این مهارت را به درستی در باشگاه اومند تقویت کنید؟ باشگاه اومند با حضور بهترین اساتید و مشاوران کودک و نوجوان در راستای مهیا کردن بهترین خدمات به عزیزانتان حضور پیدا کرده اند. به حضور درکلاس‌های کاربر محور و کم کاربر بگذارید کودکانتان قله‌های موفقیت را به درستی طی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن اومند در پایین همین صفحه ارتباط برقرار کنید. همچینین می توانید در فرم ثبت نام باشگاه اومند مشخصات خود را وارد کنید و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.

با‌آرزوی موفقیت برای همه شما اومندی‌ها💜

دوره های مرتبط

نظرات کاربران

comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *